Menu Vind Restaurant
* woensdag 26 juli 2017 *

GESLOTEN Maak kans op kaarten voor het 24Kitchen Festival

Susan Aretz – Winacties

winactie

In het weekend van 12 en 13 augustus staat de Amsterdamse Foodhallen in het teken van 24Kitchen. Tijdens het 24Kitchen Festival is er van alles te beleven. Naast kookcolleges worden er ook proeverijen georganiseerd. Je kunt meer te leren én te proeven komen over wijn, bier of gin-tonic.

Tijdens het festival geven verschillende 24Kitchen chefs daarnaast ook kookcolleges. Zo maakt Mounir Toub beide dagen zomerse salades met 1001 smaken, laat Danny Jansen snelle zomerse wokgerechten zien en bewijst Hidde de Brabander dat chocolade en de barbecue goed samengaan.

24kitchenfestival winactie

24 Kitchen Festival

Het festival vindt plaats in De Foodhallen in Amsterdam. De Foodhallen is het hele weekend gewoon toegankelijk voor het publiek. Maar een ticket (€12,50) voor het 24Kitchen Festival geeft exclusief toegang tot één van de kookcolleges, een proeverij, meet & greets en nog veel meer. Je kaartjes kun je alleen online kopen via de site van 24Kitchen

Maak kans op 2 kaarten voor het 24Kitchen Festival

Speciaal voor Smulpaapje lezers is er echter een winactie, waarbij 2 lezers kans maken op twee toegangskaarten. En meedoen is super simpel! Laat mij weten waarom jij kans wilt maken op deze kaarten én wie je meeneemt. Makkelijk toch? Meedoen kan tot en met woensdag 2 augustus aanstaande.

De winnaars  maak ik donderdag 3 augustus bekend én krijgen persoonlijk bericht van mij. (houd rond deze tijd ook je spamfilter in de gaten, daar willen dergelijke mails nog wel eens in belanden) Doe overigens wel alleen mee als je ook daadwerkelijk een van de beide dagen kunt dat het Festival gehouden wordt. Het zou jammer zijn als de kaartjes ongebruikt blijven!

Delen is karmapunten 😉

Als dit bericht wilt delen kan ik je oneindig veel karmapunten beloven 😉 Dat kan via Instagram, Twitter en/of Facebook. En onze Facebookpagina vond je al leuk, toch? Vanaf daar kun je het bericht overigens nóg gemakkelijker delen.

Niet gewonnen?

Dan kun je natuurlijk nog steeds naar het Festival gaan. Zaterdag en zondag ben je vanaf 11u tot 20u welkom in de Foodhallen, aan het Bellamyplein 51 in AmsterdamHet volledige programma vind je op de site van 24Kitchen.

23 reacties

Reactie van Linda

Jaaaa wat tof! Dat is als liefhebber van eten en drinken echt wat coor mij. En omdat ik 12 aug niet 12 jaar getrouwd ben,lijkt het mij leuk om deze dag toch iets heel leuks te doen. Gewoon de herinneringen aan die dag vieren. Weet nog niet wie ik meeneem,denk m'n lieve moeder. Samen gezellig een dagje weg.

Reactie van Tamara

Ik zou het geweldig vinden mijn man rn oudste dochter hierheen te sturen! Mijn man is lange tijd souschef geweest en mijn dochter neemt de liefde voor eten van hem over. Hier dus ook amper disney op de tv maar 24kitchen voor onze 7jarige druif!

Reactie van Dennis Sitters

Wat een leuke actie! Lijkt me fantastisch om mezelf een dag te verliezen in alle heerlijken geuren en nieuwe ideeën om nog meer lekkers op tafel te zetten voor mijn gezin familie én vrienden!

Reactie van Gre

Mijn dochter studeert Food & Business en ik zou heel graag samen met haar naar het 24Kitchen Festival gaan! Een leuk uitje voor de zomervakantie en wij zijn allebei op onze eigen manier helemaal gek op alles rondom koken en voeding.

Reactie van Gé

Een echte smulpaap zoals ik mag natuurlijk niet ontbreken ;)

Reactie van Barbara

Ja super tof! Ik zou mijn zus meenemen. Als echte 24kitchen-addicts horen wij daar te zijn!

Reactie van J A Gonzalez Bueno

Hoi,

Zou graag de kaarten winnen zou met mijn man gaan.Hij houd van koken ik van eten. En leuke ideeën opdoen voor het koken.

Reactie van Sonja Mulder-Kramer

Yeah!! Wat een té gekke actie! En mijn vriendin Clementine gaat lekker mee. Hoe fijn om op deze manier onze eerste dag van de vakantie te beginnen. Ik zit helemaal blij te zijn terwijl ik dit tik!! Helemaal omdat ik jou vast ook wel tegen zal komen!

Reactie van Eva

Jaaaaaaa wat gaaf !! Ik ga over een paar weekjes 5 maanden naar Belgie om stage te lopen, en dit zou nou eens een super afsluiter van mijn zomervakantie zijn! Ik zou heel graag nog een dagje uit willen met mijn moeder omdat ze me altijd maar weer steunt in de keuzes die ik maak, ook al liggen die aan de andere kant van het grote water (USA❤️) dus dit isntwee vliegen in 1 klap!

Reactie van Nanette

Leuk!! Zou graag met m'n vriendin gaan, ik hou erg van koken, schijn het ook wel aardig te kunnen ;-), zij zou graag wat meer kunnen/willen in de keuken. Wat is er dan leuker dan de kunst afkijken bij de professionals!!

Reactie van Nanette

Leuk!! Zou graag met m'n vriendin gaan, ik hou erg van koken, schijn het ook wel aardig te kunnen ;-), zij zou graag wat meer kunnen/willen in de keuken. Wat is er dan leuker dan de kunst afkijken bij de professionals!!

Reactie van Rianne

Dat zou genieten worden samen met mijn zus! Een ideale verrassing voor m'n culinaire zusje om haar te bedanken voor al haar lieve steun ❤...en natuurlijk om de kookkunsten in real life te leren van alle professionals, hoe leuk is dat!

Reactie van Heidi

Wil mijn lieve vriend verrassen met dit culinaire festijn, hij is net als ik een ware smulpaap en geniet van gerechtjes uit binnen- en buitenland😊

Reactie van Sharon

Oeh, dat zou leuk zijn om samen met mijn zus te doen! Zij houdt van bakken en ik van koken en samen genieten we van lekker eten! Hier kunnen we vast heel veel inspiratie op doen!

Reactie van Ivo Berkhout

Met mijn jongste dochter (8), zij is degene die de ideeën heeft en samen voeren we ze uit. Op dit mooie en lekkere festival kunnen we nieuwe inspiratie opdoen.

Reactie van Nicky

Leuk uitje

Reactie van Roy

Dit is voor mijn vrouw en dochter erg leuk. Mijn vrouw geeft workshops en dochter begint met een opleiding tot kok. Ze gaan zich hier samen absoluut vermaken

Reactie van Anita te Gussinklo

Ik zou graag samen met mijn zus komen proeven. Lijkt me een heerlijk festival.

Reactie van Sabine

Ik zou graag samen met mijn vriend naar het 24kitchen festival gaan, zodat we inspiratie voor thuis op kunnen doen. Mijn kinderen mogen dan thuis meehelpen in de keuken en kunnen allebei heerlijk smullen. Zoals mijn oudste zegt ''smullen maar!''

Reactie van Ruela

Smullen geblazen! Ik zou graag met m'n vriendin willen gaan. Ons 22jarig vrienden-jubileum. Gewoon... omdat we van koken houden, maar nog meer van eten.

Reactie van Angelique

Ik zou mijn zusje mee willen nemen... Zij is helemaal gek op 24Kitchen! ;-) lekker quality time samen...

Reactie van lottie

Samen met mijn tante! we zijn beide dol op koken!

Reactie van Elizabeth

Lekker zeg! Samen met mijn man, kan hij nog lekkerder voor mij koken :D

Reactie formulier