Menu Vind Restaurant
* dinsdag 24 januari 2017 *

Lunchtrommelinspiratie 2017 - #1

Susan Aretz – Lifestyle

backtoschoollunchtrommel

Vorig jaar was er een beetje de klad in gekomen. Te druk. Geen inspiratie. Al blij als we zonder gedoe op tijd de deur uit waren. Goede voornemens dus om dit jaar weer meer aandacht te besteden aan de lunchtrommel van onze dochter.

Want al met een klein beetje moeite, zo bleek wel weer, word de lunchtrommel een klein feestje. Ik laat jullie weer wat van onze trommels van de afgelopen maand zien. Wie weet inspireert het je!

De all time favoriete lunchtrommel

baconandegg trommel

Met een bacon & egg muffin – groente en een boterham. En van onschatbare waarde, een lief briefje

De wrap lunchtrommel

wrap trommel

Met een wrap gevuld met zelfgemaakte tonijnsalade maar dan in partjes gesneden en aan een spiesje geprikt. Normaliter vind ze wraps echt stom, maar door een kleine verandering van hoe je ‘m meegeeft werd ze in één keer fan!

Wrap sushi lunchtrommel

Wraptrommel

Ze had de smaak te pakken van wraps. Dit keer eentje gevuld met restjes eend van de avond er voor en een klein drupje mayo om het iets smeuïger te maken. De andere besmeerd met een dun laagje Nutella, daarop een banaan, opgerold en in stukjes gesneden. Wij hebben 'm tot wrap sushi gedoopt ;-)

De pasta in de lunchttrommel

pastatrommel

Het is ook een van haar favoriete trommels. Normaliter maak ik pasta met tonijn en kappertjes. Dit keer hadden we wat restjes gerookte zalm, die heb ik gecombineerd met kleine tomaatjes, kappertjes en een lepel roomkaas om alles wat romiger te maken.

Skyr met bosbessen trommel

Skyr blauwe bessen trommel

Ze had zelf mijn oude artikelen zitten doorkijken en zag dat ik eerder een bakje dikke yoghurt met bessen had meegegeven. Dat wilde ze nu weer! Lekdichte bakjes zijn uiteraard een vereiste hiervoor ;-) Erbij nog een muffin en een sneetje rozijnenbrood.

Meer lunchtrommelinspiratie?

Nog veel meer inspiratie voor lekkere lunchtrommels en lunchtrommelgerechten vind je hier

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier