Menu Vind Restaurant
* woensdag 19 april 2017 *

Kom je samen met mij & Tony’s je eigen reep maken? - GESLOTEN

Susan Aretz – Winacties

winactie

En dan heb jij wel door dat ik het heb over Tony’s Chocolonely hé? Want de chocoladereep heeft tegenwoordig genoeg aan alleen de naam Tony’s om te weten dat we het hebben over een van de lekkerste chocoladerepen die ik ken.

Met limited editions, scheve stukken chocola in plaats van keurige blokjes, maar bovenal van de makers die streven naar 100% slaafvrije chocola. En jij kunt – samen met mij – je eigen Tony’s reep maken met deze unieke winactie!

Tony's winactie.jpg

Tony’s Chocolonely en Smulpaapje

Want 5 jaar Smulpaapje betekent heel veel feest. Gave prijzen, toffe workshops en nog heel veel meer de rest van dit feestjaar. Super blij ben ik dan ook dat Tony’s deze unieke workshop ter beschikking stelt, zodat ik 5 van jullie blij kan maken en we straks onze eigen chocoladereep gaan maken.

Wat gaan we doen?

Nadat je een korte introductie krijgt over het ontstaan van Tony’s Chocolonely en hun missie om te komen tot 100% slaafvrije chocola gaan we aan de slag met chocola. We gaan onze eigen chocoladerepen maken! En niks is te gek!

Je mag zelf ingrediënten meenemen, maar er zal ook genoeg aanwezig zijn om uit te kiezen. Laat je creativiteit en smaak de vrije loop. De repen worden daadwerkelijk gemaakt en na afloop – in je eigen unieke wikkel – aan je opgestuurd. Hoe gaaf is dat?! Je eigen Limited edition Tony’s reep!!

Belangrijk om te weten!

Voordat je meedoet met deze winactie, kijk even in je agenda of je dinsdag 16 mei aanstaande in de gelegenheid bent om naar Amsterdam te komen. De workshop vindt plaats op het Westergasterrein en duurt van 14.30 – 17.00u. Doe je mee en ben je één van de winnaars, dan reken ik erop dat je ook daadwerkelijk kunt/komt.

Zo doe je mee

Dan hebben we alle formaliteiten gehad, dan nu hoe je mee doet, niet geheel onbelangrijk 😉 Laat in een reactie hieronder waarom jij aan deze unieke workshop mee wilt doen én met welk ingrediënt jij een chocoladereep zou willen maken?!

Gebruik voor je reactie een geldig emailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. (over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd). Je reactie wordt pas zichtbaar na moderatie, dus niet ongerust zijn als je 'm niet meteen op de site ziet. En je hoeft 'm dus maar één keer in te sturen.

Sharing is caring

Natuurlijk vind ik het heel leuk als je dit bericht wilt delen, via Instagram, Twitter en/of Facebook. Gebruik dan de hashtag #5jaarSmulpaapje En onze Facebookpagina vond je al leuk, toch? ;-)

Je hebt tot en met dinsdag 25 april 23.59u aanstaande de tijd om mee te doen. De winnaars maak ik woensdag 26 april aanstaande via Facebook bekend en krijgen van mij persoonlijk bericht. Check voor de zekerheid je spamfilter na sluiting van de winactie (daar willen dergelijke mails nog wel eens in belanden) En nogmaals – wellicht ten overvloede – doe alleen mee als je daadwerkelijk 16 mei beschikbaar bent!

5 jaar Smulpaapje

Niet gewonnen? Dan snap ik dat je méga baalt, maar heus er komt nog steeds héél veel te geks aan winacties aan, dus niet getreurd en blijf Smulpaapje goed in de gaten houden!

 

 

 

30 reacties

Reactie van Nanda Koopmanschap

Ja!! Die wil ik wel winnen! Lijkt mij helemaal geweldig en chocoladereep met aardbei lijkt mij heerlijk! Glaasje bubbels erbij ;-!

Reactie van Diane Wunderink

Ja ik wil ook heel graag winnen!! Ik heb geen creatieve, geweldige of emotionele reden om mee te doen. De reden waarom ik wil winnen is dat ik simpweg gek ben op de chocolade van Tony's Chocolonely.

Reactie van Loes

Jaaaaa!!! Die moet ik winnen! Als mega Tony fan!

Ik mis nog een echt lekkere smaak icm puur. Misschien icm koffie/caramel. Of juist witte chocolade met koffie... Hmm keuzes keuzes!

Reactie van Rosemarijn Nouwen

Sinds een jaar ben ik bijna dagelijks in de keuken om taarten, koekjes en andere zoetigheden te bakken. Ik vind het heerlijk om veel kruiden en smaken te gebruiken. Mijn voortgang in de keuken deel ik op social media onder 'Taartenvanroos'. Dus als ik win wordt het ook een kruidige reep chocolade. Wat mij ook erg leuk lijkt is om er rozen in te verwerken. Mijn lievelings chocolade is wit. Ik zou het helemaal geweldig vinden om samen met jou en Tony's een heeeerlijke reep te maken. Veel succes met het kiezen van de winnaar. 😚

Reactie van Suzanne wanders

Oh WoW dat is echt een droom! Ik denk dat ik mijn reep zou maken met iets van speculaas of kaneel erin want dat is altijd lekker!

Reactie van Jan Kees

Ja, leuk! Lijkt me super om een eigen reep te maken. Ik zou kiezen voor een spannende combi met kruiden. Rozemarijn bijvoorbeeld. Of met rode peper. Even denken nog... De steekpenningen mogen contant?

Reactie van Mathijs Vrieze

Ja halló, of ik mn eigen Tony's wil maken?!? Een droom die uit gaat komen. Ik kan niet wachten met eigen bijzondere smaken een unieke reep te maken. En Susan, ik beloof je, jij mag ook een stukje proeven. Bovenal ben ik dol op Tony's en vind het idee, het ontstaan en de missie fantastisch.

Reactie van Natasja

Ja, ik wil. Verslaafd aan pure chocolade maar ook aan het verhaal achter Tony's Chocolonely. Wat mij betreft de beste 'why' en storytellers van Nederland. Ik zou heel graag pure chocolade met sinaasappel of met mango maken. Lijkt me heerlijk! Ik kan niet wachten..

Reactie van Marloes de Rijk

Wat een ontzettend gave prijs! Ik ben groot fan van de pure chocolade van Tony (ok, ok, sinds kort ook de witte). En in combinatie met salie of vanille (of vanille in witte chocolade, van die mooie zwarte stipjes in het wit). Macadamia, pompoenpitten etc.etc. . Nouja, superleuk om mee te mogen maken dus! En nogmaals gefeliciteerd :)

Reactie van Bart

Eigenlijk zou de smaak Bacon heel interessant zijn, maar omdat sommige mensen geen vlees of varken eten is dat niet mijn beste suggestie.

Mijn suggestie: Pittig Zeewier of Geroosterde Sprinkhanen

Reactie van Sylvia

Gefeliciteerd 🎉! Super leuke actie! Wens de winnaars en jou alvast veel plezier en benieuwd naar de bedachte smaken. Waag zel geen kansje.

Reactie van Lotte

Wow super leuk, ik ben vanaf het allereerste begin al fan van Tony en heb menig collega en vriendin hier kennis mee laten maken(en fan van laten worden). Ik zou iets met fruit willen maken, een combi van mango, ananas en/ of banaan en melkchocolade moet wel perfect worden :). Mocht fruit lastig worden, dan is vruchtenhagel ook een goeie 2e optie ;)

Reactie van J Gonzalez Bueno

Omdat van chocolade daar wordt je blij van,en je moet genieten van het leven. Dus geen betere reden dan dat.

Reactie van Kim

🍫👾 ik bén chocolade.

Reactie van Debbie Bodewes

Wauw wat een toffe ervaring lijkt me dit! Ik zou een reep maken met als toevoeging chai tea spices en kokos. Lijkt me heerlijk!

Reactie van Martine Paulusse

Laatst vroeg iemand me waarvoor zij me 's nachts wakker mag maken. 3 x raden wat mijn antwoord was... Dat Tony geweldige chocola maakt, dat staat buiten kijf, bovendien spreekt de bedrijfsfilosofie mij heel erg aan. Mijn droomreep is van hele pure chocola met koffie en karamel... 16 mei is bij deze alvast in mijn agenda geblokkeerd ;-)

Reactie van Annick

Leuke actie! Een reep met pindakaas, dat is wel het ultieme. Ja, ze bestaan in Amerika in die bruine verpakking met oranje, maar daarvan is de chocolade niet lekker. En de pindakaas eigenlijk ook niet. Een reep met de pindakaas waarmee iedereen groot is geworden, dat lijkt me dus een prima combinatie.

Reactie van Maaike Ebbinge

En hoe val ik nu nog op tussen al deze leuke reacties! Sta nu op mijn hoofd deze reactie te typen: dat is één. Twee is (natuurlijk als bij ieder ander): ik ben gek op chocolade en een enorm fan van Tony’s. En als derde heb ik twee ideetjes voor een nieuwe reep: het eerste idee is witte chocolade met rozemarijn en het tweede is de paaseitjes van Tony’s (leuke gemengde doos) samenvoegen in één reep. Hapje van dit, hapje van dat. En ooh ja, natuurlijk gefeliciteerd met vijf jaar smulpaapje ☺

Reactie van Roos

Allereerst gefeliciteerd!! Wat een goed idee om het zo samen met ons te vieren met Tony's, want met die repen is elk moment een feestje! En dan ook nog met je eigen smaak... hmmm! Lekker met kaneel, misschien wel knapperige gedroogde stukjes appel erbij. Oh t water loopt me al in de mond :-)

Reactie van Marieke keijsers

Gefeliciteerd met je 5-jarig bestaan :-) En wow, een eigen Tony's reep maken is wel de droom. Ik ben zon fan van Tony's, dat ik bij weggaan van m'n oude werk letterlijk het hele assortiment Tony's cadeau heb gekregen haha. En wat voor reep ik zou maken, waarschijnlijk iets met een koekje, zodat er een lekkere crunch in komt. Oreo zou toch wel ultiem zijn, maar bv witte chocolade met bosbes zou ook fantastisch zijn. Fingers crossed 🍫✨

Reactie van Suzanne Visser

Jaaaaa dit wil ik! Het lijkt mij te gek dit samen met jou te doen. En daarnaast ga ik in augustus mijn familie in Canada eindelijk weer opzoeken en ik wil een echte NL Tony meenemen met stroopwafel en karamel. Of juiste een Canadese Smore Tony met marshmallow en biscuitjes #lekker.

Reactie van Angela Vredenburg

Oohh wat een leuke actie.. Ik zou m maken met kaneel- en koffieborstplaat stukjes. Dat lijkt me wel heel lekker. En een vleugje anijs..

Reactie van Annky

Deze geweldige aktie laat ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Aangezien ik chocoladegek ben, heb ik een top-idee. Een opkomende rage is die met kaas. Pure chocolade met romige zachte stukjes jonge kaas lijkt me erg smaakvol. VEEL stukjes kaas, niet zo zuinig dan ;) Voor nederland is dit een perfecte vertegenwoordiging; verantwoorde chocolade met echte hollandse kaas! Als dat niet wereldberoemd maakt...

Reactie van Patty

Heerlijk stukjes fudge gedroogd fruit marshmallows wat koffieboontjes en wat pinda's Dat elk hapje een verassing van smaak en genieten is 😊

Reactie van Christine

Wat een toffe actie kan ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Tot nu toe is de klassieke melk-hazelnoot nog steeds mijn favoriet en hij ligt hier altijd in de choco-lade in de voorraadkast. Maar wie weet wordt die binnenkort aangevuld met een heerlijke pure in combinatie met gedroogde vijg?! Dat lijkt mij wel een toffe combinatie.

Reactie van Andreas

Wat leuk om je 5 jarig jubileum op deze manier te vieren! Waneer ik wat lekkers bak met chocolade, gebruik ik eigenlijk bijna altijd een reep (of meer) van Tony's Chocolonely. Op die manier is het niet alleen een feestje bij mij in de keuken maar ook bij de cacao boeren. Waneer ik een eigen chocolade reep zou mogen maken zou ik een reep van melk chocolade, karamel, zeezout en met stukjes marshmallows willen maken. Die combinatie lijkt mij echt goddelijk! Al lijkt mij de combinatie tussen pure chocolade met bastonge koekjes en karamel mij ook erg verleidelijk.

Reactie van Andreas

Wat leuk om je 5 jarig jubileum op deze manier te vieren! Waneer ik wat lekkers bak met chocolade, gebruik ik eigenlijk bijna altijd een reep (of meer) van Tony's Chocolonely. Op die manier is het niet alleen een feestje bij mij in de keuken maar ook bij de cacao boeren. Waneer ik een eigen chocolade reep zou mogen maken zou ik een reep van melk chocolade, karamel, zeezout en met stukjes marshmallows willen maken. Die combinatie lijkt mij echt goddelijk! Al lijkt mij de combinatie tussen pure chocolade met bastonge koekjes en karamel mij ook erg verleidelijk.

Reactie van Jolanda van Dam

Gefeliciteerd, een jubileum moet gevierd worden met iets speciaals vind ik. Mooie pure chocolade met stukjes bananenchips, gember en nootmuskaat, plus een vleugje rum.

Reactie van Kim

Tsja.. waarom wil ik deze unieke workshop winnen??!! Nou TONY'S dus, behoeft geen verdere uitleg toch haha! Ik ben verzot op chocolade en er gaan hier op jaarbasis heel wat repen Tony's door. Dus een eigen reep maken, hoe gaaf en heerlijk is dat! Verder geen zwaarwegende reden of heel unieke smaak helaas ;-) Ik zou graag een reep met melkchocolade en salmiak maken, dat is zo'n heerlijke combinatie!!! En whoop whoop, ik kan de 16e ook nog! Fingers crossed...

Reactie van Wendy Heyer

Maar ja natúúrlijk wil ik chocola met jou maken! Ik fantaseer al een tijdje over een reep met gecarameliseerde kastanjes. Wit, puur, melk, volgens mij kan het met alles! Ben benieuwd... Wie weet tot de 16e!

Reactie formulier