Menu Vind Restaurant
* woensdag 5 april 2017 *

Kom je met mij en The Farm Brothers koekjes bakken? GESLOTEN

Susan Aretz – Winacties

winactie

Als je 5 jaar Smulpaapje viert is het natuurlijk te gek om heel veel mooie prijzen weg te geven. Dat deden we de afgelopen maanden en dat blijven we doen dit jaar. Maar wat ik nóg leuker vind is om zoveel mogelijk van jullie, mijn lezers, dit jaar te ontmoeten.

Nu hoop ik natuurlijk dat jullie daar ook op zitten te wachten, hahaha maar om dat nóg aantrekkelijker te maken nodig ik je uit om samen met mij en the Farm Brothers koekjes te komen bakken. Hoe leuk is dat?!

Farm Brothers verpakking

Winactie 5 jaar Smulpaapje

Want ik nodig 5 winnaars uit, om samen met hun kind, een middag met mij en the Farm Brothers koekjes te komen bakken. Niet alleen wil ik jullie dan beter leren kennen, jullie mogen mij het hemd van het lijf vragen maar we gaan ook nog eens samen met jullie kinderen aan de bak. Ik verheug me er nú al op!

The Farmbrothers

Wellicht vraag je je af, wie zijn dan die Farmbrothers waar je het nu al een aantal keer over hebt. Deze ‘brothers’ (niet letterlijk overigens) Teyler en Herman zijn het brein achter de lekkerste slow baked cookies die je kunt bedenken. De koekjes van the Farmbrothers zijn 100% organic, niet gemaakt van tarwe maar met spelt, rogge en haver en bizar lekker!

Farmbrothers Teyler Herman

Koekjes van The Farmbrothers

Inmiddels zijn er 3 smaken;  dark chocolate met sea salt, cinnamon & hazelnut en ginger & lemon. Smaak 4 laat overigens niet lang meer op zich wachten heb ik begrepen. En natuurlijk zijn de koekjes zo, uit het vuistje, al lekker. Je kunt er ook fantastisch mee bakken. Ze waren bijvoorbeeld de basis voor de bodem van mijn 5 jaar Smulpaapje feesttaart

Kom je met ons bakken?

Maar goed, koekjes dus. En jullie. En ik, zei de gek 😉 Zoals gezegd, 5 van jullie mogen – samen met (een van) je kind(eren) – met ons komen bakken. Dat doen we in de voorjaarsvakantie, volgende maand. Op woensdag 3 mei, op een nog nader te bepalen locatie, in Amsterdam ben je om 14u welkom. De middag duurt tot ongeveer 16.30u en uiteraard ga je niet met lege handen naar huis.

Belangrijkste voorwaarde om mee te doen is dat je ook daadwerkelijk die middag kunt. Over een week maak ik de winnaars al bekend, dus je weet al heel snel of je die middag naar Amsterdam komt.

Zo doe je mee!

Laat in een reactie hieronder weten waarom jij graag, samen met jouw kind, met ons samen koekjes wilt bakken? Dat is alles!

Gebruik voor je reactie een geldig emailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. (over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd). Je reactie wordt pas zichtbaar na moderatie, dus niet ongerust zijn als je 'm niet meteen op de site ziet. En je hoeft 'm dus maar één keer in te sturen.

Sharing is caring

Natuurlijk vind ik het heel leuk als je dit bericht wilt delen, via Instagram, Twitter en/of Facebook. Gebruik dan de hashtag #5jaarSmulpaapje En onze Facebookpagina vond je al leuk, toch? ;-)

Je hebt tot en met dinsdag 11 april 23.59u aanstaande de tijd om mee te doen. De winnaars maak ik woensdag 12 april aanstaande via Facebook bekend en krijgen van mij persoonlijk bericht. Check voor de zekerheid je spamfilter na sluiting van de winactie (daar willen dergelijke mails nog wel eens in belanden) En nogmaals – wellicht ten overvloede – doe alleen mee als je daadwerkelijk 3 mei beschikbaar bent!

5 jaar Smulpaapje

Niet gewonnen? Geen ramp, er komen nog heel veel meer toffe winacties deze maand. Dus blijf Smulpaapje goed in de gaten houden!

11 reacties

Reactie van Marieke Mulder

Allereerst lijkt het mij super leuk en gezellig jou in real life te ontmoeten! Daarnaast mislukken mijn baksels altijd enorm, dus kan wel wat hulp gebruiken van een pro als ik loekjes ga maken met m'n kleine meid Olivia (4)!

Reactie van Esther

Dat lijkt ons geweldig! Woensdagmiddig is altijd onze tijd waarin we met z'n tweeen iets leuks doen samen. En vaak eindigen we dan in de keuken. Lekker samen bakken en daarna gezellig opeten. Heerlijk toch?!

Reactie van Eliane

Ja, Uhm hallo. Natuurlijk wil ik, uhm, de mini dit. Dus bij deze wil Brune winnen en niet ik natuurlijk. Ik wil gewoon met jou bijkletsen ;)

Reactie van Rinske

Ja ik doe graag mee. ik bak en kook vaak met onze jongste, die geniet daarvan en ik dus ook. Hij lust vanalles en wil vanalles proberen. Daarnaast fan van je recepten.

Reactie van Mariken

Mama 'deze koekjes zijn vies' riep Olivia (3 jaar) vandaag toen ik ze ietsiepietsie te lang in de oven had gelaten. Misschien kan ik op les? 😀

Reactie van J Gonzalez Bueno

Ons lijkt het helemaal te gek om te mogen komen bakken, en dan hebben we vakantie. Zet ons maar op de lijst

Reactie van Jeannette

Waarom? Omdat ik nooit (koekjes) bak; zoon koekjes heerlijk vindt; zoon glutengevoelig is en ik de moeite niet neem; maar vooral: omdat hij het Superleuk zou vinden met andere kids te bakken! En ik jou tof vindt ;)

Reactie van Jens Mulder

We bakken thuis héél graag van alles en nog wat maar koekjes op een andere locatie dan thuis bakken is natuurlijk te gek! En nu maar hopen dat m-meisje er ook bij is! Hier in huis wordt ook in één adem gezegd; ik verveel me, zullen we koekjes bakken?

Reactie van Berber

Ik zou graag met mijn zoon of dochter kkomen bakken. Omdat elke reden om te bakken goed is. En zeker met kinderen. Lijkt me super leuk.

Reactie van Liedeke

Wat ontzettend leuk!! Met een man die graag kookt en bakt met de kids (maar liever geen koekjes) en een mama (mou) die het stempel van de kids heeft niet te kunnen kokkerellen lijkt het me echt fantastisch om samen met mijn dochter naar Amsterdam te komen of deze verantwoorde en heerlijke koekjes te leren bakken!!

Reactie van Marloes

Superleuk! Allereerst om jouw te ontmoeten natuurlijk en ik zoek nog een ultiem koekjesrecept. Verder lijkt het me ook een heel gezellig uitje met mijn peuter.

Reactie formulier