Menu Vind Restaurant
* maandag 29 augustus 2016 *

Kijkje achter de schermen (zomereditie)

Susan Aretz – Lifestyle

behindthescenes

Wat is de zomer voorbij gevlogen zeg. Minder events, meer tijd met familie. Daarom ook een bundeling van de zomermaanden in één behind the scenes artikel.

Met een te gekke perslunch, een zomerborrel en een hoop werk voordat we op vakantie gingen. Kijk je mee hoe deze zomer was?

Roots perslunch.jpg

Restaurant Hilton Rotterdam onthult nieuwe naam

Tijdens een fantastisch verzorgde perslunch werd in het restaurant van het Hilton in Rotterdam de nieuwe naam onthuld. Iedereen uit de stad mocht een suggestie indienen en uit alle uitzendingen werd de naam gekozen die het beste past bij wat het restaurant, onder leiding van chef Stephan Nijst, wil uitstralen. Qua ambiance, maar zeker ook qua keuken.

Roots, zoals het restaurant nu heet, kookt met de seizoenen mee, dat zie je niet alleen terug op je bord maar ook in de aankleding van het restaurant. Wij mochten alvast voorproeven en ik kan je vertellen, dat smaakt absoluut naar meer!

Work, work, work

Ik liet in de vorige editie al iets vallen. Voor de zomer werd ik op verschillende locaties gefilmd. Op de markt in Amstelveen, maar ook in een prachtige keuken in Amsterdam. Het resultaat is nog niet klaar, maar het is verrassend om jezelf op bewegend beeld terug te zien. Zodra ik er meer over kan vertellen en/of kan laten zien horen jullie het natuurlijk als eerste!

Susan Siematich filmpje

Daarnaast werd er ook weer een hoop in opdracht gedaan én werkte ik me uit de naad om te zorgen dat jullie - ook tijdens mijn vakantie - volop nieuws op de site kregen. Het artikel met vakantiesnacks bleek super geliefd en werd een van de populairste artikelen deze zomer. Hartstikke leuk!

SNCKBR.jpg

Eten bij SNCKBR

Niks leuker dan samen met mijn gezin uit eten te gaan. En dat deden we, als kickoff van de zomervakantie van onze dochter bij SNCKBR.

De review ervan vind je al op Smulpaapje. Maar het leuke nieuws is dat de nieuwe locatie van SNCKBR op de Kinkerstraat binnenkort ook open gaat. Een goed excuus dus om binnenkort weer eens langs te gaan!

zomerborrel Lillet.jpg

Lillet zomerborrel

Ik had er tot die avond nog niet van gehoord, maar Lillet is een naam die ik niet snel zal vergeten. Een zomerse likeur die je samen met bijvoorbeeld tonic en wat aardbeien en komkommer drinkt. Een fantastische combinatie, heel fris en super in plaats van bijvoorbeeld Apérol of een Gin Tonic.

Helaas eindigde deze zomerborrel voor mij – met dank aan nieuwe (leren) sandaaltjes – iets minder gezellig. Doordat ik weggleed en viel kneusde ik mijn heup en knieschijf, waardoor ik nu nog steeds met krukken loop.

De komende tijd voor mij dan ook iets minder events waar ik heen kan. Geen idee dus wanneer er een volgende behind the scenes online komt. Ik hou je op de hoogte!

Family time

Gelukkig was de zomer ook hét moment om flink wat tijd met mijn gezin door te brengen. Half juli vertrokken we richting Italië, waar we hebben genoten van tijd met elkaar, fantastisch weer en de geneugten van de Italiaanse keuken. Nu is stilzitten en niksdoen niet mijn sterkste kant, maar ik denk dat ik in geen tijden zó veel boeken heb gelezen als deze vakantie, stiekem ook wel fijn.

vakantie Italie

En ja, daar zat ook "vakliteratuur" tussen (ik kan het toch niet helemaal laten, haha) maar het boek Kitchen Confidentials van Anthony Bourdain is wel echt een absolute aanrader als je (letterlijk) een kijkje achter de schermen wil van de culinaire wereld in New York!

Back to work!

En nu weer lekker aan de slag. Met nieuwe artikelen, recepten en mooie plannen voor de 2e helft van dit jaar!

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier