Menu Vind Restaurant
* zondag 26 februari 2017 *

Kijkje achter de schermen #2

Susan Aretz – Lifestyle

behindthescenes

Alles stond de afgelopen tijd in het teken van de voorbereidingen van 5 jaar Smulpaapje en toen was het eindelijk zo ver. Het officiële begin van een jaar lang feest. Ik heb er enorm naar toe geleefd en ben super blij dat ik het nu eindelijk met jullie kan delen.

Het is dan ook niet zo raar dat deze behind the scenes bestaat uit terugkijken op heel veel hoogtepunten, toffe winacties en dat ik stiekem super blij ben dat ik dit artikel vanaf een heerlijk tropisch eiland tot jullie laat komen…

Smulpaapje 5jaar_taartuitblazen

5 jaar Smulpaapje

Feestvieren vraagt best wel wat voorbereiding. Zeker als je dat een jaar lang wilt doen. Dus was ik afgelopen maanden in gesprek met toffe merken (denk Le Creuset, Tony’s Chocolonely en nog véél meer) om gave winacties voor jullie te regelen. De eerste winnaars heb ik al blij kunnen maken. Met een fles feestelijke bubbels en een te gekke theeset van Le Creuset.

Maar dat is echt pas het begin. Er gaat nog zo veel meer gaafs komen. Stay tuned!

Koffie & lunch

Het hoort erbij. Heel veel koffie drinken. Gesprekken met toffe mensen. De ene keer levert het een mooi nieuw project op, de andere keer is het puur voor de gezelligheid. Zoals toen ik deze maand ging lunchen met collega foodies Louise van Keukenatelier en Eef van Eefsfood, die allebei ook nog eens in Leiden wonen.

LittleV.jpg

Lunchen bij Little V

Maar ik spijbelde ook een middag, en ging met mijn vent lunchen bij LittleV in Den Haag. Ik roep het wel eens vaker, maar oh mijn hemel wat heb ik lekker gegeten en wat wil ik dolgraag dat er een Leidse vestiging van dit Vietnamees restaurant komt. Ze zitten ook in Rotterdam trouwens. En aangezien je er top met mini Smulpaapjes terecht kunt staan ze ook op Smulpaapje.

Filmen met Business & Bubbles

Zo tof, de dames achter Business & Bubbles kwamen mij – ter gelegenheid van 5 jaar Smulpaapje – in mijn eigen keuken filmen. Over het ontstaan van Smulpaapje, over mijn zakelijke ambities. Super leuk filmpje geworden!

BusinessandBubbles.jpg

Portugese wijnproeverij

Ik kwam aan weinig events toe deze maand – soms moet er ook gewoon hard gewerkt worden – maar voor de proeverij met Portugese wijnen en spijzen maakte ik graag een uitzondering.

Portugesewijnproeverij

Verrast door de veelzijdigheid (rode wijn uit Algarve is echt waanzinnig) en de diversiteit van het land. Hoewel ik dat al wel eerder zelf had ondervonden tijdens onze tripjes naar Portugal. Maar dat is ook al weer 10 jaar geleden. Dus wellicht tijd om eens terug te gaan!

Kaapverdie2017.jpg

Uitrusten nu

En dan is het nu even tijd om bij te tanken. Met mijn gezin zit ik, terwijl jij dit leest, op een heerlijk eiland op Kaapverdië te genieten van zon, niks doen en tijd met elkaar. Er komen waanzinnig drukke maanden aan, dus even energie én kleur op doen is nu extra fijn.

Wil je niks missen? Volg me dan vooral ook op Instagram! Tot volgende maand.

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier