Menu Vind Restaurant
* donderdag 30 juni 2016 *

Kijkje achter de schermen - juni

Susan Aretz – Lifestyle

behindthescenes

Sommige maanden zijn qua events drukker dan anderen. Juni is zo’n maand dat de ene uitnodiging naar de andere in de (digitale) bus valt. Dan moet je dus keuzes maken, want er moet ook nog gewoon gewerkt worden.

Toch was ook dit, naast heel veel werken, zo’n maand je dat je beseft hoe zeer je boft dat ik dit mijn werk mag noemen. Kijk je mee?

Gezondere avondvierdaagse

In de periode dat onze eigen dochter ook voor het eerst de avondvierdaagse liep werkte ik ook samen met Albert Heijn om het snoepen tijdens het lopen iets gezonder te maken. Dus op de dag dat onze eigen dochter ’s avonds ook liep, filmde ik in de Albert Heijn winkel zelf om te laten zien hoe dat gezonde snoepen kan. Super leuk om te doen en het resultaat hing ’s avonds meteen om de nek van onze dochter. Je kunt er hier – inclusief link naar het filmpje – meer over lezen.

Op de fiets door Rotterdam

Hoewel ik redelijk afgepeigerd naar Rotterdam reed kreeg ik super veel energie van het fietsen door Rotterdam, tijdens een door Miss Publicity georganiseerd persevent. We bezochten verschillende locaties van de Dudokgroep. Op een e-bike. Ik kan je vertellen dat ik die bakfiets wel naar huis had willen fietsen. Te gek om op deze manier een stad te ontdekken. Het hele artikel erover staat inmiddels online.

Hidde_boeklancering Boeklancering Hidde

Boeklancering Patisserie door Hidde de Brabander

Of ik zin had om een 5gangen dessert diner te komen proeven, ter gelegenheid van de boeklancering van Hidde de Brabander. Er zijn van die vragen waar je alleen maar d’uuuuuuh op kunt antwoorden. Natuurlijk! In het Miele Experience center genoten we van het vakmanschap van patisseriekoning Hidde én van het gezelschap aan tafel. Wat een genot! De review van Hiddes boek vind je hier

Chicksmeatbourbon

Chicks Meat Bourbon

In het Marriot hotel in Amsterdam wordt een keer in de zoveel tijd een ladiesspecial gehouden, om het steak restaurant Midtown Gril ook aantrekkelijk te maken voor dames. Nu ben ik met recht een carnivoor, dus mij doe je een groot plezier met zo’n mooi stuk vlees. Zeker als je ziet wat voor een prachtige collectie vlees ze daar in huis hebben.

Wij kregen er ook nog eens van een bourbon tasting van Jim Beam bij. Daar ben ik dan weer niet voor in de wieg gelegd. Alhoewel… De cocktail van bourbon, oranjebitter en gingerale was toch wel héél erg lekker…

BGE fair.jpg

Big Green Egg fair

Soms combineer ik werk en plezier samen, en de Big Green Egg fair is zo’n event waar ik graag met het hele gezin naar toe ga en waar we vrienden treffen die net als wij dol zijn op barbecueën. Dus reden we op zondag naar Landgoed Mariënweerdt. Net als vorig jaar een top event, met super chefs en dito gerechten!

Hinoki

Family time

Mijn ouders wonen aan de andere kant van het land, dus als ik een dagje met mijn moeder op stap kan is dat altijd fijn. We deden een rondje Rotterdam, langs al mijn favoriete adresjes. Dus shoppen bij Joline Jolink. Ik ontdekte (vlak achter de Markthal) Hinoki, een te gek tentje waar je geweldig Ramen Noodles kunt eten. Natuurlijk deden we ook inkopen bij mijn huisdealer én we sloten de dag af met een biertje in de Fenix Food Factory. Heerlijk zo'n dag samen op pad!

Renskroes_Hugo RensKroes_Meloen

Boeklancering Rens Kroes

Op een Friese boot varend door de grachten van Amsterdam, op weg naar de boeklancering van Rens Kroes’ 3e boek, On the Go. Dat betekent heel veel gezonde hapjes, gelukkig ook een fijne Hugo én RTL Boulevard aan boord.

Het weer was, na een hele ochtend kletterende regen, gelukkig heerlijk en als je bij je boeklancering al weet dat je 3e druk onderweg is mag je gerust spreken van een overdonderend succes (net als haar voorgaande 2 boeken) Binnenkort eens de keuken mee in duiken!

Ook grappig dat ik dus, al komkommer etend, de dag daarna in RTL Boulevard te zien was. Ik heb er erg om moeten lachen!

RTLBoulevard

Work work work

Natuurlijk werd er naast events bezoeken ook hard gewerkt deze maand. Want dat de zomervakantie aanbreekt wil natuurlijk niet zeggen dat ik jullie zonder allerlei lekkere, nieuwe, recepten achterlaat.

Maar omdat ik zelf ook van mijn vakantie wil genieten betekent dat heel veel vooruit werken, koken, fotograferen én schrijven. En soms is onze dochter dan een geweldig hulpje! ;-)

Meike helpt

En een opdracht, waarbij ik voor een opdrachtgever receptuur ontwikkel en de gerechten fotografeer, rondde ik ook nog net voor de vakantie af. Tot slot we gingen deze maand ook op verschillende locaties filmen. Hoe, wat, waar en waarom? Dat vertel ik je een volgende keer!

Summer time!

En dan is het nu bijna tijd voor een hele welverdiende (al zeg ik het zelf) vakantie. Samen met man en kind gaan we deze zomer genieten van al het moois en lekkers dat Italië te bieden heeft.

Even wat minder hard werken, geen events maar lekker tijd met elkaar! Een nieuwe editie van ‘Kijkje achter de schermen’ lees je dan ook weer ná de zomer!

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier