Menu Vind Restaurant
* maandag 1 mei 2017 *

Kijkje achter de schermen - april (deel II)

Susan Aretz – Lifestyle

behindthescenes

Omdat april zo’n enorm toffe maand barstensvol leuke momenten en nieuwtjes was knipte ik de reguliere ‘Behind the scenes’ voor het gemak maar op in twee delen.

Deel 1 konden jullie hier al lezen, vandaag neem ik jullie mee in deel 2 van deze te gekke maand. En het houdt voorlopig nog lang niet op!

Smulpaapje proeft de nieuwe lentekaart van Jamie’s Italian

Want we waren nog niet koud terug van ons Efteling avontuur, of we stapten al weer in de auto op weg naar Rotterdam. Daar mochten we de nieuwe lentekaart van Jamie’s Italian komen proeven! Die review komt volgende week maandag online, maar ik kan je al wel verklappen dat we genóten hebben!

Pasen met de familie

Omdat er nog niet genoeg kilometers gereden waren reden we zondags naar mijn familie in Twente voor een heerlijke, gezamenlijke paasbrunch met mijn broertje en zijn gezin, mijn ouders en de schoonfamilie van mijn broertje. Een tafel vól met heerlijks en familie. Heerlijk!

De dag erna was voor mij, ondanks dat het pasen was, gewoon een werkdag terwijl mijn vent met onze dochter op stap was. Er moet namelijk een boek afgeschreven worden en deadlines doen niet aan Pasen 😉

Smulpaapje breidt uit!

Ik dacht er al een tijdje over na, maar het werd veel sneller concreet dan gedacht. Maar ik ben oh zo blij dat ik kan verklappen dat Smulpaapje uitbreiding krijgt! Kijk maar eens gauw hier en ik hoop dat jullie Emma net zo’n warm hart zullen toedragen als jullie dat mij en Smulpaapje doen!

Smulpaapje reist

En dan is het al veel sneller dan gedacht meivakantie! We vertrekken met z’n drietjes naar Engeland om vrienden in Londen op te zoeken. Daarnaast is dat voor mij ook dé kans om jullie weer van verse Londen en Engeland tips te gaan voorzien.

London_kaart M

Want niet alleen eten we in twee wáánzinnige restaurants, we gaan ook een dagje naar Legoland. Zowel die restaurants, tips voor SoHo in Londen, als álles over Legoland Windsor komt binnenkort op de site, in een aantal nieuwe artikelen.

Wat lunchen we vandaag?

Mei wordt de maand van het afmaken van mijn boek qua teksten en recepten. We gaan ook alle gerechten fotograferen, zo spannend! Daarnaast is het ook de maand dat ik een week lang pop-up in de Stadskantine, in Amsterdam.

En Emma gaat haar eerste events namens Smulpaapje bezoeken en daar uiteraard verslag van brengen op de site. Ik vrees dat ook deze maand weer om is voor we er erg in hebben, maar oh wat hebben we er zin in. Tot volgende maand!

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier