Menu Vind Restaurant
* woensdag 27 november 2019 *

Kerst van de Holy Kauw Company

Susan Aretz – Reviews

kerstreview

Ieder boek dat de Holy Kauw Company uitbrengt ben ik verder onder de indruk van hoe dit duo het allemaal doet. Een cateringbedrijf, receptontwikkeling, eigen recepten en kookboeken. Ze doen het allemaal. Vorig jaar, terwijl hun boek Zondag nét uit was, waren ze al bezig met dit Kerst boek.

Wat een plaatje is ook dit weer. De verrassende recepten, de lieve teksten en de prachtige fotografie samen zorgen voor een feestelijk kerstkookboek. Dit staat er allemaal in.

Kerst_Holy Kauw Smulpaapje

Kerst van de Holy Kauw Company

Net als wij thuis kerst vieren, zonder stress, zo wil ook dit boek meehelpen aan een stressvrije kerst. Dus leggen Mireille & Arno je precies uit hoe je dat voor elkaar krijgt. Ik hou van iedereen die lijstjes adviseert, want dat is echt de sleutel tot heel veel minder stress (niet alleen met kerst trouwens). Ook hun, doe het niet te ingewikkeld advies, past precies in mijn straatje!

De recepten in Kerst van de Holy Kauw Company

Alle recepten zijn in zeven thema’s ingedeeld; het eerste is happy holidays, met recepten zoals een tulband, snelle tosti’s of koekjes. Daarna zijn er recepten voor het ontbijt, waarbij de eggs benedict met fris-pittige krabsalade absoluut onderdeel zouden mogen zijn van mijn kerstontbijt.

Natuurlijk zijn er ook dinerrecepten, voor- bij-, hoofd- en nagerechten staan er in het boek. Je kunt die zo makkelijk en zo moeilijk maken als je wilt. De parpadelle met wildragout wil ik zéker een keer maken.

Borrelrecepten

Natuurlijk word ik blij dat er ook borrelrecepten in het boek staan. Voor ons is Kerst niet compleet zonder samen borrelen. Er staan twee cocktailrecepten in en een paar hapjes (waarvan ik er eentje met jullie zal delen)

Feestelijke Kerst met de Holy Kauw Company

Eigenlijk zijn alle ingrediënten aanwezig in dit boek voor een feestelijke, maar vooral smakelijke kerst. Met heel veel recepten die het ook op niet Kerstdagen heel prima doen. Voor een feestje, een diner of gewoon omdat je zin hebt om uit te pakken.

Kerst van de Holy Kauw Company is uitgegeven door Snor, kost € 21,99 en is in de boekhandel en online te koop

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier