Menu Vind Restaurant
* donderdag 19 september 2019 *

Kant & bijna klaar – rol vers bladerdeeg

Susan Aretz – Recepten

bakkenhartigetaartkantenbijnaklaar

Voorheen nam ik rollen vers bladerdeeg mee uit Frankrijk, maar tegenwoordig hebben steeds meer supermarkten ze in de koeling liggen en ligt er standaard een rol bladerdeeg in mijn koelkast.

Met die rol vers bladerdeeg kun je (net als z’n bevroren broertjes trouwens) alle kanten op. Van snel taartje voor bij de koffie, naar een hartige taart of maak er een plaattaart mee. Ik zet een aantal van mijn favorieten voor je op een rijtje!

Kant & bijna klaar – rol vers bladerdeeg

Hartige taart met pompoen & tomaat
Met recht een najaarsgerecht waar je blij van wordt! Het recept vind je hier

Perentaartjes
Wil je snel iets lekkers bij de koffie, dan wil je dat bladerdeeg zeker hier voor gebruiken. Kijk maar hier

Mexicaanse hartige taart
De variatiemogelijkheden qua hartige taart zijn eindeloos. Probeer deze zeker ook een keer. Hier vind je het recept

Geroosterde groentetaart
Wil je ‘m met of zonder bladerdeeg maken? Aan jou de keuze https://www.smulpaapje.nl/blog/geroosterde-zoete-aardappel-spruitjes-uit-de-oven/

Taartje met mango & kokosroom
Zó lekker. Je zou ‘m ook gewoon meteen als ontbijt kunnen (en willen!) eten. Voor het recept kijk hier

Recepten met (vers) bladerdeeg

Maar er is natuurlijk nog véél meer mogelijk. Kijk hier maar eens, voor nog meer inspiratie

 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier