Menu Vind Restaurant
* vrijdag 30 november 2018 *

Het verhaal van Cool Bear

Susan Aretz – Lifestyle

samenwerkingwinactie

Samenwerking & Winactie - Naast dat ik voor jullie heel veel lekkere recepten maak vind ik het ook te gek als ik jullie wat meer kan vertellen over bepaalde merken en/of producten. Ik heb gemerkt dat weten waar iets vandaan komt, waarom iets is bedacht, bijdraagt aan de keuzes die je maakt.

 

Header Cool Bear.jpg

Via Facebook vroeg ik jullie bijvoorbeeld een tijdje terug of jullie thuis limonadesiroop drinken en welk merk jullie dan kopen? De siroop van Cool Bear werd meerdere keren genoemd. Wat grappig is, omdat op het Gezond Uit Congres - waar ik eerder over schreef –ik in contact kwam met Cool Bear® en zo het plan ontstond om een stuk te schrijven over dit bijzondere limonademerk. Et voilá!

Het ontstaan van Cool Bear - suikervrije limonadesiroop

Hoewel onze dochter overdag veelal water drinkt zijn er genoeg andere momenten waarop we ook limonade maken. Dan vind ik het persoonlijk fijn dat er suikervrije limonades bestaan, zoals die van Cool Bear®.

Het limonademerk is ontstaan vanuit de passie van oprichtster Ana Santiago om kinderen te laten opgroeien in een gezondere wereld. Haar boodschap? Gezond kan ook lekker zijn! en daar kan ik het eigenlijk alleen maar mee eens zijn.

Limonadesiroop zonder suiker en onnodige troep

De limonadesiroop is suikervrij en gezoet met stevia, een plantje dat een natuurlijke zoetstof bevat. Wat ik fijn vind – iedereen weet hoe ik over stevia denk 😉 – is dat het Cool Bear® gelukt is de hoeveelheid stevia zodanig aan te passen dat de limo nog steeds zoet van smaak is, maar de steviasmaak niet overheerst. Hoera! En dan zit er ook nog eens geen troep, zoals kleur-,  (kunstmatige) zoet- en/of smaakstoffen, in. Dubbel hoera!

Thuis en buiten de deur

Hoewel Cool Bear® nog een relatief jong merk is zijn ze groots in hun plannen. Naast dat je de limonade thuis kunt drinken (te koop in drie smaken bij AH, Plus en Jumbo) is de siroop ook buitenshuis steeds vaker te bestellen.

Kom je in de vakantie of tijdens een weekendje weg in Slagharen, Wildlands, De Uithof in Den Haag of in een vakantiepark van Center Parcs dan vind je Cool Bear® daar ook in de horeca gelegenheden. Een mooi alternatief als je tijdens je dagje uit wel iets lekkers wilt drinken, maar niet in de pakjes wilt vervallen die vaak bomvol suiker zitten.

Smulpaapje & Cool Bear

Met de decembermaand op komst heeft Cool Bear mij gevraagd na te denken over een lekker recept met hun limonadesiroop. En omdat je limonade op bijzondere momenten schenkt heb ik – speciaal voor de feestdagen – een alcoholvrije cocktail bedacht die er niet alleen heel feestelijk uitziet, maar ook nog eens heel erg lekker is. Echt een traktatie!

Dat recept komt volgende week online. Ook voor papa’s & mama’s die alcoholvrij iets lekkers willen drinken trouwens echt heel lekker!

Win een van de drie Cool Bear pakketten (GESLOTEN)

Het is bijna december en hoe leuk dat ik dan ook nog kadootjes weg mag geven. Ik mag - namens Cool Bear® - drie van mijn lezers verblijden met een te gek Cool Bear pakket! Daarin zit, natuurlijk, een fles vruchtensiroop, maar ook een schenkkan, kleurplaten en een placemat zodat je thuis kunt proeven én volgende maand de cocktail ermee kunt maken.

Cool Bear limo fles.jpg

Om mee te doen laat je - onder dit artikel – mij in een reactie (voorzien van een geldig emailadres) weten waarom jij graag dit pakket wilt winnen én waar je de siroop nog meer voor gaat gebruiken. Simpel toch?

De winnaars maak ik (hoe toepasselijk!) 5 december via Facebook bekend  en ze krijgen ook een mailtje van mij. Hou dus ook even je Spamfilter in de gaten tegen die tijd. (over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd).

Samenwerking

Dit artikel en de winactie zijn onderdeel van een samenwerking met Cool Bear. Dit is hoe ik op Smulpaapje omga met samenwerkingen

7 reacties

Reactie van Joyce Luijkx

Oh dat zou fijn zijn, de kinderen drinken thuis eigenlijk alleen maar water, thee en melk. En zo heel af en toe wat sap of een pakje, maar eigenlijk vind ik dat dit vaak te veel suiker bevat. Dit pakket zou fijn zijn, zo kan de oudste eventueel wat siroop meenemen voor tijdens het overblijven. Hopelijk drinkt hij dan wat meer :). Ook fijn voor mezelf, om er alcoholvrije cocktails te kunnen maken, aangezien ik al 5 jaar geen alcohol meer drink. Zelf lekkere vlaflip maken, misschien een fruitsausje voor bij het ijs... Er is vast genoeg te bedenken.

Reactie van Claudette

Ben heel benieuwd naar je recept! Ik ben ook geen stevia fan maar alleen maar water lukt voor mij en 2 kids ook niet, dus heel benieuwd hoe cool bear smaakt!

Reactie van Kelly

Al jaren fan van Coolbear. We drinken het zelf ook. De meiden blijven ‘stabiel’ zonder een overdosis aan suiker en ze vinden het nog lekker ook. Ik ben zeer benieuwd naar de cocktail!

Reactie van Pietsje

Leuk! Wij drinken veel ranja, in allerlei smaken. De suikervrije varianten die tot nu toe geprobeerd zijn, vielen helaas niet zo in de smaak. Wat ik er nog meer mee zou doen? Proberen hoe het smaakt in de yoghurt :D

Reactie van Marjon

Mijn dochter Lieke krijgt binnenkort een schroefje geplaatst in haar kaak en dat zal eten af en toe lastiger maken. In overleg met haar, haal ik dan griekse yoghurt en soepjes in huis. Maar kale yoghurt is natuurlijk niet zo lekker. Liever dan eentje met smaak te halen, voegen we dan zelf smaak toe. Een beetje siroop, wat (zacht) fruit en als dat dan ook nog suikervrij kan, zijn we helemaal blij!

Reactie van Cynthia Stijntjes

Fijn dat ik je volg en nu op de hoogte ben van Cool Bear. Wat ik ermee ga maken, geen idee! Kan het wel uitproberen bij de kinderen.

Reactie van cbdkl

Zouden de kinderen heel lekker vinden. Kan ik het recept maken en de kinderen lekker ranja drinken en/of een scheutje bij de yoghurt doen.

Reactie formulier