Menu Vind Restaurant
* woensdag 26 juni 2019 *

Ei-aspergesalade uit Salade van Janneke Philippi

Susan Aretz – Recepten

aspergesborrelhapjeeierenlunchontbijt

De eenvoud van dit recept uit het boek Salade van Janneke Philippi maakt ‘m zo te gek. Of je de salade nu bij de lunch serveert, op een brunchtafel of lekker op een crackertje bij de borrel, hij kan altijd.

Ik maakte de salade met groene asperges, maar als ze (nog) in het seizoen zijn moet je het ook zeker een keer met witte asperges proberen. Yum!

ei-aspergesalade Smulpaapje

voor vier personen, als lunch

4 eieren, hardgekookt en grof gesneden
150g asperges, in dunne plakjes
1 sjalotje, super fijn gesnipperd
3 el mayonaise
1 el citroensap
1 tl verse peterselie, fijngesneden
zout & peper

Ei-aspergesalade

Het enige wat je hoeft te doen is alle ingrediënten samen te brengen in een kommetjes, roeren, proeven, eventueel smaak bijstellen en klaar ben je!

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier