Menu Vind Restaurant
* zaterdag 10 juni 2017 *

Een wel heel persoonlijke winactie (GESLOTEN)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Een van de dingen die ik het leukst vind om met Smulpaapje te doen, is om jou/jullie te helpen. Of dat nu in de keuken is met een nieuw recept. Met inspiratie wat je de komende week op tafel kunt zetten of zoals recent met het voorraadkast spreekuur (zie Facebook)

De afgelopen maanden had ik super toffe winacties, waar je gave prijzen mee kon winnen en waar jullie massaal aan mee hebben gedaan. De laatste winactie voor de zomer ga ik datgene weggeven wat het meest persoonlijke is dat ik kado kan doen, namelijk mezelf….

Win een middag met Smulpaapje

Want ik kom een ochtend/middag naar je toe. Om je te helpen. Met waar je ook maar hulp bij nodig hebt (maar wat wel binnen de scope van Smulpaapje past natuurlijk).

Dat kan dus zijn met het samenstellen van een weekmenu. Met hulp bij de boodschappen; wat koop ik, waar koop ik het, hoe lees ik die etiketten nou eigenlijk? Met een recept of met het vullen van de lunchtrommel van je koter(s). Het is aan jou!

Persoonlijke winactie

Waarom deze wel heel persoonlijke winactie? Omdat ik jullie wil bedanken! Voor jullie niet te stoppen enthousiasme en steun de afgelopen vijf jaar. Omdat de workshop winacties allemaal in Amsterdam waren en ik weet dat jullie ook buiten de Randstad wonen.

Maar bovenal omdat het me super leuk lijkt je te ontmoeten én te helpen. Win win voor ons allebei dus eigenlijk 😉

Zo maak je kans om Smulpaapje te winnen

Laat mij weten waar ik je bij kan helpen en wat je hoopt dat ik voor je kan doen. Om mij persoonlijk te winnen, moet jij dus ook jouw persoonlijke verhaal vertellen. Het hoeft trouwens geen drama verhaal te zijn hoor, het kan ook een grappige anekdote zijn. Alles is mogelijk!

Zo doe je mee!

Laat je reactie achter onder dit artikel. Die wordt overigens niet meteen zichtbaar, want ik moet ‘m eerst goedkeuren voordat je ‘m op de site ziet. Je hoeft dus echt maar één keer op ‘reactie opslaan’ te klikken om mee te doen

Wil je deze winactie delen met je vrienden, dan snap je dat ik dat super leuk vindt. Dat kun je doen door dit artikel te delen, via de social knoppen onder aan dit artikel. Of het bericht rechtstreeks op Facebook te delen, of het bericht op Twitter te retweeten.

Ideetje: misschien kun je iets samen met je vrienden bedenken, dan winnen jullie wellicht wel tegelijk en  hebben jullie er allemaal wat aan… het is maar een idee! 😉

Voorwaarden

Meedoen kan tot en met aanstaande zaterdag 18 juni aanstaande 23.59u. Je hebt dus maar een paar dagen de tijd, wacht dan ook niet te lang om mee te doen! Wanneer ik kom en op welk moment (ochtend/middag/avond) overleg ik met de uiteindelijke winnaar, daar komen we samen wel uit! En of je nou in het noordelijkste puntje van Nederland woont of helemaal in het zuiden, het maakt niks uit. Dus doe lekker mee!

Oh ja…

Omdat ik natuurlijk niet met lege handen op bezoek kom neem ik nog iets voor de uiteindelijke winnaar mee, een wel heel bijzonder cadeau. Want we gaan hoe dan ook samen boodschappen doen bij Albert Heijn, en die boodschappen (die zijn gemaximeerd tot een bepaald, maar héél mooi bedrag) reken ik – met dank aan Albert Heijn – voor je af…. Dus waar wacht je nog op, GO!

 

16 reacties

Reactie van Wendy Koerten

Elk jaar organiseer ik voor mijn buren een burendiner. Ik kook dan voor 16 man en het is altijd een fantastische avond. Inmiddels hebben we samen 17 smulpaapjes en 2 baby's en lijkt het me geweldig om samen met jou een special edition van het burendiner te organiseren: namelijk voor de kinderen!

Reactie van Tee

Here goes nothing; jij kan me helpen met ... mijn verjaardag! Ik heb een haat/liefde verhouding met verjaardagen. Ik vind het, zelfs nu ik 35 word, te gek om jarig te zijn en me er op te verheugen. Maar een feestje geven vind ik eigenlijk vreselijk... Zo erg zelfs dat de kinderen nog steeds geen kinderfeestje hebben gegeven. Want hóe dan? Wat geef je die kinders te eten? Wat moet je gaan doen? Mijn eigen verjaardag is net zo erg... want ik ben een pleaser! Ik wil lekkere hapjes en veel variatie voor ieder wat wils! Ik begin dus altijd moedig receptjes en ideetjes bij elkaar te zoeken en een boodschappenlijstje te maken. Maar ergens in dat proces begint te paniek! Want wanneer maak ik dat allemaal klaar? En kan ik dingen van te voren maken of ben ik op mijn eigen feestje alleen maar bezig met die fucking hapjes? En nu ik een fitgirl wannabe ben en er in mijn omgeving ook zoveel van die mega healthy people zijn, nemen ze dan wel genoegen met de hapjes die ik uitzocht? Zijn ze lekker genoeg, gezond genoeg? Hoeveel calorieën zit er eigenlijk in blauwe kaas? En.. AAAARGH! Uiteindelijk keert de rust in m'n kop weer terug als ik wat zakken chips, blokken kaas, diepvrieshapjes en wat komkommers in mijn (virtuele) winkelkarretje gooi en ik mezelf vertel dat ik dan vólgend jaar wel uitblink in de hapjes. Zucht. Dus misschien kan je me dáár wel mee helpen misschien? Zodat ik dit jaar... met mijn 35e gewoon wel eens kan shinen met m'n lekkers? En dat ik dan ook gelijk ideeen opdoe die ik weer kan gebruiken voor het allereerste kinderfeestje van de tweeling volgend jaar februari? #assholeparent

Reactie van Nanette

Mijn dochtertje en ik vormen samen een gezin, sinds het overlijden van onze man/pappa 4 jaar geleden. In het begin kon ik het nog wel eens redden met een peutermenu, als ikzelf wat aparts wilde eten, maar dat lukt met een 6-jarige niet echt meer! Mijn dochter is erg gevoelig voor prikkels en dat uit zich ook in het eten, zij kan geen kruiden verdragen, ze wil het wel, maar zit dan soms echt in tranen aan tafel! Het liefst eet zij elke dag aardappels, groente en een beetje vlees! Zelf hou ik best wel van "anders eten", Italiaans, Indisch, noem maar op, maar vaak eet ik met m'n dochter mee, omdat 2 verschillende maaltijden voor maar 2 personen zoveel werk is! Ik zou heel graag ook voor m'n meisje eens wat anders maken, maar m'n fantasie is zo beperkt! Een aantal van jouw recepten zijn gelukkig al wel door haar goedgekeurd, maar wat zou ik graag van jou leren om heerlijke maaltijden op tafel te zetten, waar we allebei van genieten!

Reactie van Laura van Dijken

Tja, waar je me bij kan helpen.... Zooooo cliche, maar daar komt ie dan toch: "Een chronische groenteweigeraar van 4 jaar en lekkere eigenwijs toch stiekum groentes geven" Ik zal je de achtergrond vertellen: ik kreeg een tweeling, chaos genoeg dus hier in huis. Toch destijds braaf volgens alle tips eigen gemaakte groente en fruithapjes gegeven enz...! Alles ging goed, totdat ze 2 werden...toen ging t bergafwaarts (qua eten dan he uiteraard hahaha..) en uiteindelijk bleek achteraf ook dat 1 vd 2 knullen verminderde eetlust had tgv sluimerende chronische lomgontsteking. Gelukkig nu alles teboven hoor, dusse geen zware verhalen....maar goed, het toegeven aan zijn voorkeuren was gestart op advies van diëtisten! Tja gaat nu al n stuk beter, nu 1 jaar later. en ook door jouw boek en site een stuk meer variatie in gerechten. (vooral mn man en ik zijn ook weer erg blij daarmee :) Maar goed, het blijft zoeken en ik zou erg blij zijn met hulp en inspiratie van jou!

Bv voor een gezonde Bbq deze zomer!

Reactie van Linda

Toen ik je boek kocht is er bij mij thuis zoveel verandert vr de eetlust van (vooral m'n 2 jongste kinderen) zoveel meer variatie. Terwijl ik echt dacht dat ik gevarieerd kookte.

Zoveel blije gezichten aan tafel,zoveel complimenten. Elke week mama helpen met het maken van het weekmenu.

Sinds kort speelt er privé heel veel en kan ik momenteel niet koken voor m'n gezin. Maar ik wil wel heel graag 2 mensen bedanken en dat zijn m'n broer en schoonzus. Die altijd voor mij klaarstaan en ook lekker en goed eten voor hun kinderen heel belangrijk vinden. Ik zou graag samen met hun deze prijs willen delen. Weet zeker dat ze dat heel eng waarderen. En ze verdienen het. Ik hoop snel weer de Lievelings gerechten van m'n zoons voor ze te kunnen koken. Je nieuwe boek gaan ze iig krijgen van mij

Reactie van Brigitte

Ik weet wel waar je mij mee zou kunnen helpen! een gezonde lunch/maaltijd voor de klas van de 8-jarige, zijn school (speciaal onderwijs) en dan gezond, zonder dat we gelijk doorslaan he... want zo gauw het een beetje naar gezond riekt, gaat de 8-jarige het niet eten ;) dus ik zou het graag delen met de klasgenootjes van de jongeman.

Reactie van Sonja Mulder-Kramer

Zit ik de actie te lezen met mini-man die over mijn schouder meekijkt; hij weet het wel hoor!! Susan maakt héle lekkere dingen dus zij mag mijn broodtrommel vullen!! Voor mezelf natuurlijk ook leuk want ook mijn broodtrommel gaat 4 dagen per week mee!

Reactie van Claudette

De eerste keer dat ik dit bericht las dacht mwah laat maar gaan, veel te eng zo'n expert over de vloer. Maar steeds las ik op social media over je actie en las ik tevens dat jij het eigenlijk ook eng vindt ;) Dus bij deze ik zou je toch wel graag bij mij uitnodigen ook al is dat mega spannend het liefst voor meer leuke, gezonde en van die mooie broodtrommels te leren maken voor mijn 2 smulpaapjes van 4 en 7.

Reactie van Janneke Moeleker

Mijn collega en ik hebben het vaak over eten. Volgens collega's alleen maar..... We houden van koken en we zoeken altijd naar gezond EN lekker eten. Eten is zeg maar wel ons ding. Wij werken op een basisschool en zien soms vol verbazing aan wat er in lunchtrommels gaat maar vooral wat de kinderen trakteren. Ondertussen mopperen hier ook steeds meer ouders om. Graag willen wij ideeën delen voor gezonde maar zeker ook leuke (en niet te dure) traktaties. Maar waar gaan we beginnen..... Hoe zorgen we dat ouders ons kunnen vinden? En hoe zorgen we voor aantrekkelijke foto's?

Reactie van Jonna

Beste Susan. Regelmatig heb ik last van het "empty fridge syndroom". Dit wil zeggen dat hij op de sauzen na, regelmatig leeg is. Voorraadkast bijhouden blijkt ook een uitdaging. Hoe brengen we dit weet een beetje op orde zodat ik met nix in de fridge snel een lekkere maaltijd op tafel kan zetten? Help!

Reactie van OnTheJazzz

Ik wil mn pizza's verbeteren. Lijkt me leuk om samen een keer te werken aan het perfecte deeg, de perfecte saus, wat is de perfecte kaas voor een gewone oven en zulks. Op zoek naar de perfecte pizza en flammkuchen.

Reactie van Eline

Elk jaar vieren we met onze vriendengroep gezamenlijk de verjaardagen van onze kinderen. Inmiddels zijn het er een stuk of 30 in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. Er zijn er ook weer 4 onderweg. En nu komt het, de vaders organiseren het Grote Kinderfeest. Ze zorgen voor super veel dingen om te doen en vooral veel snoep, pannenkoeken en limonade. Resultaat: sugar rush op springkussens! Wellicht kun jij ons helpen om de mannen op andere, meer gezonde alternatieven te wijzen?!

Reactie van Nora Schenk

Ooooh wat gaaaaaaf!! Ik wil jou winnen!! En dan wil ik samen een 3 gangen menu koken (jij mag de recepten/gerechten bedenken). Aan tafel: mijn vriend en ik en onze buren E en A, want zij (vriend en buren) zijn zo ontzettend lief, dat ze wel een (chef waardig) etentje verdienen! Eigenlijk heb ik dit al beloofd, maar ik weet niet zo goed wat ik kan voorschotelen. Ik kan dus jouw expertise zéér goed gebruiken!! En hopelijk heb ik daarna een 3 gangen menu in de vingers, zodat ik het veelvuldig kan toepassen😎 I keep my fingers crossed🤞🏻 Superleuke winactie!!🙌🏻

Reactie van Rimke

Na een paar jaar thuisblijfmama te zijn geweest, g ik nu weer werken in de zorg. BSO is geregeld, alleen gaat mijn man nu ook voor de kinderen koken als ik avonddiensten draai. Een keer in de week diepvriespizza vind ik eigenlijk al veel, maar als ik jou 3 avonddiensten heb en manlief 3 avonden moet koken voor onze best wel kritische kids... ik zou hem en de kinderen daar hulp bij toewensen als ik aan het werk ben zodat ze samen leren lekkere, gezonde en makkelijke maaltijden op tafel te toveren.

Groetjes, Rimke

Reactie van Nicole

Wat een super actie. Ik zou jouw hulp wel kunnen gebruiken bij het maken van een weekmenu en daar dan ook zo efficiënt mogelijk boodschappen voor doen. Ik heb het meerdere malen geprobeerd maar kom toch steeds op hetzelfde, weinig variatie. Ook mijn kids hierin betrokken maar ook dan komt er weinig variatie. Wij kunnen jouw hulp dus goed gebruiken.

Reactie van Nancy van Heck

Ik kan je hulp erg goed gebruiken ik kook vaak hetzelfde terwijl ik ook wel eens wat nieuws met mijn vriend wilt eten. Maar ik weet niet wat aangezien ik erg inspiratie loos ben en ook aan dieet zit weet ik het af en toe niet meer. Ik hoop dat je mij uit de brand kan helpen.

Reactie formulier