Menu Vind Restaurant
* woensdag 4 november 2015 *

Een gebakje voor opa van Hidde de Brabander (incl winactie)

Susan Aretz – Reviews

Voorlezen aan je kinderen is wat mij betreft naast belangrijk, ook een van de leukste dingen die er is om samen te doen. Als je dan kunt voorlezen over eten heb je al helemaal bonuspunten gescoord.

Patissier Hidde de Brabander wijkt van zijn gebaande macaronpaden af en schreef het voorleesboekje ‘een gebakje voor opa’. Daar kun je niet anders dan blij van worden!

Het leukste schoenkadootje van het jaar

Want in het boekje neemt Hidde je mee in de belevingswereld van Fedde, die speciaal voor het bezoek van zijn opa een gebakje gaat uitzoeken. Omdat het boekje niet te dik is lees je dit met gemak voor het slapen van je kind(eren) helemaal uit. En laat je kind daarna vooral ook eens vertellen wat hij/zij voor opa zou uitzoeken. Is dat ook een gebakje? En wat is eigenlijk het favoriete taartje van jouw kind?

Uitgegeven in eigen beheer

Ik weet als geen ander hoe spannend het is om een boek uit te geven. Maar een boekje uitgeven in eigen beheer is mogelijk nóg spannender. Maar er is ook maar een beperkte eerste oplage gedrukt, dus je wil eigenlijk niet het risico lopen dat je ernaast grijpt.

Creatieve winactie!

Speciaal voor Smulpaapje heeft Hidde maar liefst 3! exemplaren ter beschikking gesteld die ik mag weggeven. Maar dat gaan we niet zomaar doen. Je hebt, om te winnen, namelijk de hulp van je kind(eren) nodig. Laat hen hun lekkerste gebakje namaken. Dat mag getekend, geknutseld, op wat voor een creatieve manier dan ook. Zet de naam en leeftijd op het eindresultaat en maak er een foto van. Die foto zet je op de facebookpagina van Smulpaapje. Wil je Instagram of Twitter gebruiken, dat kan natuurlijk ook. Tag voor IG mij dan in je foto (@susanaretz) of gebruik op Twitter de hashtag #gebakjevooropa

Je hebt om mee te doen ruim een week de tijd, dus ga lekker tekenen, knutselen, kleuren met je kind(eren), laat hun fantasie de vrije loop en doe mee! Uit de inzendingen kiest Hidde twee winnaars, en ik winnaar nummer drie. Alle prijswinnaars maak ik woensdag 11 november aanstaande via Facebook bekend.

Uiteraard vinden we het hartstikke leuk als je deze actie deelt, maar voor je winkansen maakt het niks uit ;-) We kijken uit naar alle prachtige inzendingen!

Verkoopinformatie

Een gebakje voor opa – uitgegeven door Hidde de Brabander  kost € 9,95 en is te bestellen via zijn eigen webshop (meteen ook wat noga meebestellen!) Doe dat nu, dan heb je het ruim voor Sinterklaas in huis!

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier