Menu Vind Restaurant
* woensdag 7 november 2018 *

Bagel met Serranoham & kiwi

Susan Aretz – Recepten

kiwilunchontbijtsamenwerking

SAMENWERKING - Dat een kiwi gezond is weten we wel. Maar dat je er meer mee kunt dan ‘m alleen zo opeten dat is wat ik je graag wil laten zien. Ik maakte al een taartje en een smoothie met groene kiwi, dit keer gaan we voor de gele kiwi. Of zoals ze ‘m bij Zespri noemen, golden kiwi.

Deze gouden wonderjongen (of is een kiwi een meisje?!) doet het fantastisch met een gerookte, zoutige ham zoals Serranoham. En zo tover je dit vitaminebommetje om tot een heerlijk ontbijt, brunch en/of lunchgerecht.

bagelkiwi serranoham

Wat heb je voor deze lekkere bagel nodig:

2 plakjes Serranoham (of een andere gedroogde ham naar keuze)
Naturel roomkaas
1 verse bagel, naar keuze
1 golden kiwi van Zespri

En dan is het hierna eigenlijk makkelijker dan een kiwi uitlepelen! Alles op je verse bagel doen, tanden erin en genieten!

Samenwerking Smulpaapje en Zespri

Dit recept is gemaakt in opdracht en onderdeel van een betaalde samenwerking met Zespri kiwi. Het is het derde recept van de vijf (betaalde) kiwirecepten die je de op Smulpaapje zult vinden. Het eerste recept, de granolataartjes met groene kiwi vind je hier. Maar ook die lekkere groene smoothie staat online, die vind je hier. Net als de fruitijsjes met kiwi, die je hier vindt.

 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier