Menu Vind Restaurant
* woensdag 10 mei 2017 *

GESLOTEN - Maak kans op één van de twee toffe Nadia & Merijn prijzenpakketten

Susan Aretz – Winacties

winactie

Dat ik al even fan ben van niet alleen de dames en hun boeken, maar zeker ook van hun productlijn Souq is niet echt een geheim. Recent nog schreef ik over hun nieuwste boek, Souq een tafel vol Mezze.

Super leuk vind ik het dan ook dat ook jullie nu kennis kunnen maken met deze te gekke producten en één van jullie zelfs het nieuwe (gesigneerde!) boek van hen kan winnen.

Souq_producten winactie

Souqlijn Nadia & Merijn

Want in samenwerking met de dames, Fontaine Uitgevers en Vanilla Venture heb ik een te gek prijzenpakket dat ik mag weggeven. Twee van jullie maken kans op een pakketje met producten uit hun eigen Souq lijn (powered by Vanilla Venture). In dat pakketje zit een potje Za'atar, een potje Sumak, een potje Harissa én een pot Mograbieh. Je vindt op de site meerdere recepten die je hier mee kunt maken, mocht je inspiratie zoeken.

Souq, een tafel vol mezze

Maar dat is nog niet alles. Want van de twee winnaars is er eentje die éxtra blij wordt, want die wint ook nog eens - met dank aan Fontaine Uitgevers - het allernieuwste boek van Nadia & Merijn; Souq, een tafel vol mezze. En dat hebben Nadia & Merijn speciaal voor jou gesigneerd. Dan kun je dus met de producten meteen aan de slag met de recepten uit het boek. En dat wil je. Geloof me!

Souq_boek winactie

Zo doe je mee

Laat mij weten wat jouw favoriete gerecht uit de Midden-Oosten keuken is of wat je dolgraag een keer uit die keuken zou willen maken. Dat kan dus van alles zijn. Jij kiest!

Gebruik voor je reactie een geldig emailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. (over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd). Je reactie wordt pas zichtbaar na moderatie, dus niet ongerust zijn als je 'm niet meteen op de site ziet. En je hoeft 'm dus maar één keer in te sturen.

Sharing is caring

Je hebt tot en met dinsdag 16 mei 23.59u aanstaande de tijd om mee te doen. De winnaars maak ik woensdag 17 mei aanstaande via Facebook bekend en krijgen van mij persoonlijk bericht. Check voor de zekerheid je spamfilter na sluiting van de winactie (daar willen dergelijke mails nog wel eens in belanden)

Ik zou het super tof vinden als je dit bericht wilt delen, via Instagram, Twitter en/of Facebook, met jouw vrienden. Gebruik op Twitter/Instagram de hashtag #5jaarSmulpaapje En onze Facebookpagina vond je al leuk, toch? Vanaf daar kun je het bericht ook heel makkelijk delen.

5 jaar Smulpaapje

Niet gewonnen? Nog steeds niet getreurd. We zijn namelijk nog steeds niet aan het eind van het prijzenfestijn op Smulpaapje beland 😉

 

32 reacties

Reactie van Daphne

Hummus en Baba ganoush zijn lievelingsgerechten die al regelmatig op tafel staan. Op mijn to make list staat ook geegegrile aubergine met granaatappelpitjes en zelf labne maken :)! Binnenkort een nieuw huis met nieuwe keuken dus nieuwe inspiratie is welkom, nieuwe smaken ook...

Reactie van Clsudette

Tot nu toe kom ik nog niet veel verder dan humus.. Maar ik hoor zoveel enthousiaste reacties over Nadia en Merijn dat ik heel graag hun recepten wil gaan proberen!

Reactie van Rita

Allereerst gefeliciteerd met je 5-jarig bestaan! Hummus en Labneh vind ik persoonlijk erg lekker. Maar ik zou zo graag mijn gezin en vrienden willen laten genieten van de vele lekkere gerechten die Nadia en Merijn in hun kookboek hebben staan. Gezien de gedrevenheid, enthousiasme en liefde voor voedsel die Nadia en Merijn laten zien, moet dit wel een mooie kans zijn om prachtige recepten uit te proberen met heerlijke ingrediënten.

Reactie van Shirley

Ik ga voor de perfecte humus! Ik ben dol op humus, maar vind het lastig om hem net zo lekker te krijgen als in sommige winkels.

Reactie van Charlotte

De Midden-Oosterse keuken is één van mijn favorieten, maar ik maak het veel te weinig! Voor grote groepen kook ik graag een grote lamstajine met couscous.

Reactie van Debby den Dekker

Ohhh wow, wat zou ik graag een van de winnaars zijn. Ik heb 2 recensies van het boek gelezen/gezien en het staat echt op mijn wish list, net zoals een tajine. Ik ben de Midden-Oosten keuken met aan het ontdekken en maak regelmatig hummus, maar wat ik echt het lekkerst vind tot nog toe is falafel met tahini dip. Ook zo leuk om te maken, alleen altijd even plannen, gezien het lang moeten weken van de kikkererwten. Ik maak het dus niet zo vaak, maar heb nog geen lekkere gekochte gevonden hihi. Ik kan niet wachten om nog meer lekkere recepten uit te proberen. De koriander ben ik alvast aan het laten groeien in een mooie pot. Super leuke actie! Succes allemaal.

Reactie van Jessica Heinemans

Hoi! Wat een leuke winactie en ik ben dit keer op tijd,haha. Ik ben weg van schotels met falafel,dus alle variaties zou ik willen leren maken. En voor de kinderen kook ik dan wel een van de andere vele gerechten uit jouw kookboek,want hier krijg ik ze echt niet aan,haha,gelukkig....Meer voor mij en manlief...

Reactie van Sabrina

Ik maak graag ik-doe-maar-wat-tabouleh met gegrilde haloumi en zou dat wel eens van een goed en authentiek recept willen maken.

Reactie van Yvonne van den Heuvel

Hoemoes in verschillende smaken vind ik heerlijk. Momenteel is die met ras el hanout mijn favoriet. Ik zou het top vinden als ik dat een keer zelf zou kunnen maken. En dan bedoel ik ook de goed-gelukte, lekkere versie! Wat me ook top lijkt is om de tajine eens te gebruiken, want die staat in mijn keuken mooi te zijn, maar ik weet niet echt goed hoe ik 'm moet gebruiken (shame on me ;s)

Reactie van Ester

Wow, wat een geweldige winactie! Dit prachtige kookboek voert mij terug naar een hele bijzondere periode uit mijn leven. Vers uit de collegabanken stortte ik mij in een onvergetelijk avontuur als volunteer in een kibbutz, waar ik met volle teugen genoot van alle bijzondere momenten en bijzondere mensen die ik tegenkwam en de heerlijke gerechten waarmee ik kennis maakte zowel in deckibbutz als tijdens de vele trips in mijn vrije tijd... iedere ochtend wakker worden met verse nana (munt) thee... de heerlijke pitabroodjes gevuld met versgefrituurde falafel op het weekendmarktje van het Palestijnse dorpje Tira dat op loopafstand van de kibbutz lag... het traditionele bedouien diner waarvan we genoten midden in de woestijn met versgebakken pitabrood, humus, tehina, met verse kruiden gemarineerde tomaatjes etc.... de verrukkelijke Egyptische koshari die we aten voordat we op kamelen klommen om dwars door de woestijn de wereldberoemde pyramiden te bewonderen... wat zou het een droom om door het maken en proeven van de kruidige gerechten uit dit prachtige kookboek een trip down memory lane te mogen maken! Fingers crossed! 🙏🏻 En natuurlijk super gefeliciteerd met het allereerste lustrum van Smulpaapje! Wat een mijlpaal!

Reactie van TessaC

Wat een feest! Ik heb de oosterse keuken nog niet echt ontdekt. Teveel onder een zuid-amerikaanse steen gelegen geloof ik ;-). Alle gerechten van Nadia en Merijn zien er zo mooi uit, dat zou ik dolgraag willen leren hoe dat op tafel te kunnen toveren. Natuurlijk gaat de interesse ook uit naar de baksels. Maar hummus, labne en een echt goede tabouleh... daar zou ik wel eens mee willen beginnen!

Reactie van Nadine

Ik ben gek op op smaken uit het Midden-Oosten! Je kunt mij heel blij maken met een goede couscous, berbers omelet, karantika (een soort kikkererwtenkoek) of Libanees platbrood met hummus en sumak.

Maar het allerlekkerst vind ik halva, een soort noga gemaakt van sesam met een zoet-bittere smaak. Een bakje is bij bij niet veilig, ik blijf ervan eten! Ik combineer het graag met andere smaken uit het Midden-Oosten, zoals granaatappel en citroen voor een frisse tegenhanger.

Het is natuurlijk totaal overbodig om te zeggen dat ik heel graag het Souq-pakket zou winnen :)

Reactie van Annoeska

Humus is favoriet, maar gisteren harira gemaakt volgens recept van jullie website en dat was ook erg lekker! Zou graag winnen om zo nog meer smaken te ontdekken!

Reactie van sylvana van der pijl

Met stipt op nr 1 Couscous. Hier mag je me snachts voor wakker maken.

Reactie van Marjan

Heerlijke keuken. Ik vind eigenlijk aubergine met geitenkaas een geweldig Mediterraan gerecht. Maar ik laat me graag uitdagen door recepten in dit prachtige boek. Lijkt me heerlijk.

Reactie van Maria

Marokkaanse koekje; Fekkas met amandelen, dikke yoghurt, abrikozen en honing!

Reactie van inge

Groen­te­stoof met kikkererwten, amandelen, zuidvruchten en pa­rel­cous­cous is bij ons gezin favoriet omdat iedereen van deze heerlijke, zoete smaakcombinatie geniet.

Reactie van Suzan

Deze winactie is echt iets voor mij. Ik hou van koken en ik vind heel veel gerechten uit het midden-oosten heerlijk, mijn favoriet is toch wel Tabouleh. Bij een simpel gerecht zoals rijst vind ik Falafel heel erg lekker.

Reactie van p janssens

geroosterde kikkererwten blijven lekker

Reactie van lisanne bons

Mijn favoriet blijft Falafel. Ik blijf het lekker vinden. Doe graag mee deze actie. Lekker voor mijn gezin koken. En nieuwe dingen op de tafel zetten.

Reactie van Nicole Elisabeth

Ik heb een tajine thuis, heerlijk om hier iets in te maken met kip! En dan met couscous eten

Reactie van Imy

Ik ben zooooo fan van Sfiha, zeker in de zomer én met visite is het heel leuk om eens de Libanese Pizza variant te serveren. Zeker een aanrader!

Reactie van Anouk

Ooooh ik ben fan van deze keuken! Wat ik onwijs graag zou willen maken is couscous. Lèkkere couscous. Want het is een van die dingen die ik gewoon nooit lekker krijg. Ik geef het op met de couscous!

Maar hulp is heel erg welkom. Mjam!!!!

Reactie van Martine

Le3des (marokkaans linzen) heerlijk met olijfolie En warm brood

Reactie van elisabeth maria martina

wat een heerlijke verwennerij, ik ben er heel graag bij

Reactie van Nabila

Gefeliciteerd met jullie 5-jarige bestaan! Ik ben persoonlijk gek op Midden-Oosters keuken. Tot mijn favoriet behoren falafel,Hommous, Tabbouleh en baba-ghanouch. Heeerlijk! :D

Reactie van m chen

Ik zal graag eens Lavashak willen maken!

Reactie van Priscilla

Baba Ganoush, hummus en couscous vind ik heerlijk.

Reactie van lottie

Mijn lievelingsgerecht is: Tajine met Kip uit Marokko. Ik zou graag zelf humus willen maken!

Reactie van Nancy van Heck

Baklava en een Turkse pizza dat vind ik erg lekker. maar ik wil wel graag meer heerlijke gerechten uit het midden oosten ontdekken en maken. Zodat ik dadelijk wel wat meer lekkere gerechten op kan schrijven waar ik van zal houden uit het Midden OOsten.

Reactie van Anouk schuurman

Baklava

Reactie van leonie schiphorst

Mijn lievelingsgerecht is toch wel baba-ghanouch. Jammer dat zo weinig mensen het kennen, het is heerlijk! Ook van libanees brood ben ik fan

Reactie formulier