Menu Vind Restaurant
* vrijdag 2 mei 2014 *

Review en winactie (gesloten) - Brabantia lanceert nieuw ontwerp voorraadblikken

Susan Aretz – Winacties

reviewwinactie

In 2013 hield Brabantia ontwerpwedstrijd ‘Pimp our Print’. Bedoeld om gevestigd en aanstormend talent uit te dagen een ontwerp te maken voor haar voorraadbussen.

Met deze wedstrijd wil Brabantia in contact komen met de nieuwste generatie creatieve ontwerpers en hen een platform bieden hun talenten te ‘showcasen’.

Winnende ontwerp

De winnende print werd de met de handgetekende veren van de Nederlandse Pauline Bogaards, zoals je hier op de foto ziet. Haar ontwerp werd gekozen uit 2.800 inzendingen vanuit de hele wereld. Het ontwerp van Pauline is verkrijgbaar in twee stijlen - in frisse kleuren en in grafisch wit-zwart - dus voor elk interieur wat wils. Naast voorraadblikken zijn er ook nog meer Brabantia artikelen die het ontwerp dragen.

Kwaliteit

Mooie frisse kleuren, die je niet achter in een voorraadkastje hoeft te verbergen maar met plezier een mooie plek in je keuken geeft. Ideaal van grootte, om je koffie, suiker of pasta in te bewaren. En net als met alle Brabantia producten krijg je er 10 jaar garantie op. Wij vinden het nieuwe ontwerp prachtig en weten al precies waar ze mooi in onze keuken zouden staan.

Ook in jouw keuken?

Nieuwsgierig geworden en wil jij er ook wel eentje bij jou in de keuken? We mogen zo’n prachtig (gekleurd) voorraadblik weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is hieronder een reactie achter te laten wat jij er in zou willen bewaren. Uiteraard voorzie je jouw inzending van een geldig e-mailadres. Uit alle inzendingen wordt dinsdag aanstaande één winnaar gekozen, die persoonlijk bericht van ons ontvangt.

18 reacties

Reactie van Barbara

Ik ga voor koekjes :)

Reactie van Anneke

tsja, koekjes, vers gebakken cakejes, pasta, rijst....genoeg te bedenken ;-)

Reactie van Cristel Gea

Ik ga voor de rijstewafels! Of grote voorraad lijnzaad

Reactie van Henriette

Al het lekkers dat mijn dochter voor moederdag gaat maken met haar vader! Zodat ik er dubbel zolang van kan genieten!

Reactie van Josè

Eindelijk een (hopelijk) goed sluitende bus voor de cacao! Hoef ik niet elke week m'n keukenkastje te soppen. Niet dat ik zo vaak cacao gebruik, maar de deksel van die bus gaat chronisch open!

Reactie van Sven

De vers gebakken koekjes die ik samen met mijn zoontje maak.

Reactie van Mirne

Versgebakken koekjes! Kan mijn vriend ze ook makkelijk meenemen om op zijn werk te trakteren. :)

Reactie van Inge

Bloem, bakmeel, suiker, alles om lekkere taarten te bakken...

Reactie van Angeline

Engelse drop

Reactie van Vanity

Koffie; heb ik gelijk een goed begin van de dag!

Reactie van Marjon

Ik gebruik de brooddoos als medicijnkast.

Reactie van Sabrina

Wat een leuk design! Onze keuken staat tussen de woonkamer en het eetgedeelte dus alles wat er in staat is duidelijk in het zicht.

Wat ik er in bewaren zou .. hmmm ik denk snoepjes :)

Reactie van Marieke

In ieder geval mijn sleutels;), raak ik die nooit meer kwijt!

Reactie van danielle

koffie

Reactie van Loes

Wat een gave blikken. Daar word je toch vrolijk van in je keuken. Ik zou er dus iets in bewaren wat ik elke dag nodig heb! Koffie denk ik!

Reactie van Sandra

Crackers, koekjes en versgebakken brood. Zo'n hekel aan als die taai worden... Slingert nu los in de voorraadla zodat het regelmatig 'nieuw leven' vormt ;-)...

Reactie van Irene

Past heel goed bij onze vrolijk gekleurde tegeltjes, wat minder bij de oranje Brabantia brooddoos (wel zelfde merk dan weer). De koffiebonen zoeken nog een blik!

Reactie van Annick

Eéntje voor het brood, ééntje voor de koffiebonen en ééntje voor de suiker. Kortom, in één keer mijn ontbijt bij elkaar zonder al echt wakker te zijn. Behalve het beleg dan..

Reactie formulier