Menu Vind Restaurant

Aanmelden Restaurants Smulpaapje

 

 

Aanmeldformulier

Wij zijn altijd blij met nieuwe restaurants voor de site. Op deze pagina kunnen deze worden aangedragen. Heeft u in een restaurant gegeten dat een goede kinderkaart had of alternatieven bood voor de standaard kindermenu gerechten laat het ons dan via onderstaand formulier weten!

Voor restaurants

Het is voor restaurants ook mogelijk om zichzelf aan te melden. Dit kan via onderstaand formulier. Bij voorkeur ontvangen wij de link naar de kinderkaart of het menu. Aanmelding kan alleen als aan onderstaande criteria wordt voldaan. Wij behouden ons het recht voor uw restaurant niet te vermelden indien uw kinderkaart hier niet aan voldoet.

Het is mogelijk betaald en onbetaald op Smulpaapje.nl vermeld te staan. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u hier.

Criteria

Met smulpaapje.nl zetten we restaurants op de kaart die meer dan het standaard kindermenu serveren of een halve portie van het volwassen menu aanbieden! Voorwaarde voor vermelding is dan ook dat voor ieder standaard kindermenu gerecht er minimaal één smakelijke variant op de kaart staan. Een ander optie is dat het mogelijk is halve porties te bestellen van de volwassen gerechten. Indien hieraan wordt voldaan dan kan het restaurant een vermelding aanvragen.