Menu Vind Restaurant
Weekmenu #24

Weekmenu #24

Afwisseling en smaakverkenning, dat staat er in dit weekmenu centraal. Daar hoef je niet uren voor in de keuken te staan, maar kan al met een paar kleine stapjes. Een curry, maar dan met bekende ingrediënten. Een pastaatje, maar dan met een net iets spannendere saus.

Zo is het voor groot en klein deze week weer lekker om gezamenlijk te genieten van wat het Smulpaapje weekmenu te bieden heeft.

Lees meer »

Weekmenu #23

Weekmenu #23

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik kijk enórm uit naar de rap naderende zomervakantie. Maar tegelijkertijd moet er ook nog héél veel voor die tijd gebeuren. Tijd dus om makkelijk te eten, maar lekker ook op reis te gaan door de verschillende wereldkeukens voor alvast wat vakantiegevoel.

Dus Italiaanse gerechten aan het begin van de week, Aziatische snelle gerechten daarna en we eindigen met een ouderwetse Hollandse eenpansmaaltijd, maar dan eentje anno 2018. Eet smakelijk!

Lees meer »

Weekmenu #22

Weekmenu #22

Deze week staat er weer lekker veel groente op het menu, op een manier dat ook kinderen het lekker vinden. Milde groente, met hier en daar een wellicht nieuwe smaak ertussen, in vertrouwde gerechten zoals pasta of in een salade die ook kinderen lekker vinden.

Het weekend pakken we lekker uit met een ontbijtje vol seizoensproducten. Het boodschappenlijstje zit er als altijd ook weer bij. Wel zo makkelijk!

Lees meer »

Weekmenu #21

Weekmenu #21

Mooie voorjaarsdagen vragen wat mij betreft om lekkere, makkelijke en wat lichtere gerechten. Die stoppen we dan fijn in dit weekmenu. Maar ook een lekker recept om dit weekend door je kind(eren) te laten maken, mijn dochter gaf alvast het goede voorbeeld.

Kortom, weer een week waarin je alleen maar de boodschappen hoeft te doen en ik de rest alvast voor je geregeld heb!

Lees meer »

Weekmenu #20

Weekmenu #20

Het gemak van een weekmenu, na de vele jaren dat ik ze al voor jullie en ook thuis maak, is inmiddels wel duidelijk. Zelfs als je niet alle gerechten maakt is het heerlijk om niet dagelijks te hoeven stressen over wat je nu weer op tafel zet.

Gewoon in één keer alle boodschappen halen en waar het kan maaltijden voorbereiden. Zo makkelijk en lekker kan het zijn. Dit is het weekmenu voor komende week. Enjoy!

Lees meer »

Smulpaapje weekmenu #19

Smulpaapje weekmenu #19

Ik hoop dat jullie een heerlijke meivakantie hebben gehad. Als dit weekmenu online komt hebben wij er net een aantal heerlijke dagen bij familie in Berlijn opzitten. Berlijn is niet alleen een prachtige, maar ook een smakelijke stad.

Dat blijkt wel weer als je de gerechten in dit weekmenu ziet, die bijna allemaal zijn geïnspireerd op eerdere tripjes naar dit culinair walhalla. Nu hoef je dus niet de auto of het vliegtuig in om daarvan te genieten. Dat doe je deze week gewoon lekker thuis!

Lees meer »

Weekmenu #18

Weekmenu #18

Na bijna een week in het Midden-Oosten te hebben doorgebracht is het niet zo raar dat dit weekmenu minstens één recept bevat met een Midden-Oosters tintje. Een vrije interpretatie overigens, maar dat maakt het ook meteen lekker toegankelijk.

Bovendien wordt het komende week weer lekker qua weer, dus vind je ook weer lichtere gerechten in dit weekmenu terug én een lekker BBQ recept. Eet smakelijk alvast!

Lees meer »

Weekmenu #17

Weekmenu #17

Ongecompliceerd, geen ingewikkelde recepten maar gewoon recht toe recht aan lekker voor doordeweeks én voor het hele gezin. Want meerdere maaltijden op één dag koken, daar doen we niet aan.

Deze week staan lekkere pasta’s, maaltijdsoepen en nog veel meer lekkers op het menu. Zelfs het boodschappenlijstje doen we erbij. Makkelijk toch?

Lees meer »

Weekmenu #16

Weekmenu #16

Hallo mooi weer, wat fijn dat je er bent! En mooi weer is wat ons betreft meteen ook weer een goede reden om onze Bastard BBQ pontificaler in de tuin te zetten en aan te steken. In dit weekmenu dus ook wat fijne BBQ tips.

Maar natuurlijk ook gewoon lekkere, snelle, doordeweekse – met het hele gezin aan tafel – gerechten. Komen ze!

Lees meer »

Weekmenu #15

Weekmenu #15

Als ik thuis een weekmenu samenstel probeer ik er zoveel mogelijk op te letten dat de boodschappen die ik, één keer per week, inkoop ook zoveel mogelijk worden opgemaakt. Het is zonde om aan het einde van de week alsnog geld en ingrediënten te verspillen.

In dit weekmenu lette ik daar ook weer extra op. Dus eind van de week maak je alle groente op met een goedgevulde boerenomelet. Maar we hebben nog meer lekkers. Kijk maar!

Lees meer »