Menu Vind Restaurant
Weekmenu #39

Weekmenu #39

Ook met een gezin aan tafel kun je prima Vietnamees eten, dat laat ik je in dit weekmenu graag zien met een eenvoudig gerecht voor Vietnamese gehaktballetjes. Maar ook de klassieke bolognesesaus vind je deze week terug in het Smulpaapje weekmenu. Maak 'm komend weekend al klaar en je zult me op maandag dankbaar zijn ;-)

Kortom, weer volop variatie, makkelijke maaltijden met genoeg uitdaging voor grote én kleine smaakpapillen. Eet smakelijk!

Lees meer »

Weekmenu #38

Weekmenu #38

Het is natuurlijk geweldig, zo’n week die in het teken staat van de lancering van je tweede boek. Maar er moet komende week ook gewoon gegeten worden. En dus is er een kakelvers weekmenu voor jullie.

Ga komend weekend alvast de keuken in voor maandag, echt doen! En geniet de rest van de week van makkelijke maaltijden, voor het hele gezin!

Lees meer »

Weekmenu #37

Weekmenu #37

Het Smulpaapje weekmenu is er speciaal voor ouders met kinderen. Zodat je met het hele gezin lekker en makkelijk aan tafel kunt zonder te hoeven inleveren op smaak, vers én gemak. Kidsproof doen we niet aan, wel aan family proof!

Deze week weer volop variatie, met een curry waar ook de kleinsten van kunnen mee eten. Maar ook een snel stamppotje, een couscous die de dag erna zelfs in de lunchtrommel kan én iets lekkers voor in het weekend!

Lees meer »

Weekmenu #36

Weekmenu #36

Op een donderdagmiddag, als je al trek hebt, een weekmenu samenstellen is gegarandeerd water in je mond krijgen bij je eigen keuzes ;-) Maar het is dan ook wel weer - al zeg ik het zelf - een heerlijk gevarieerd weekmenu geworden.

Recepten voor de hele familie, maar wel volop smaak, zelfgemaakt maar ook zó op tafel en voor iedereen toegankelijk. Ik hoop dat je er weer van geniet!

Lees meer »

Weekmenu #35

Weekmenu #35

Lekker veel makkelijke maaltijden in dit weekmenu, aangezien half Nederland inmiddels weer naar school en werk is teruggekeerd. Geen gedoe gerechten dus, waar iedereen lekker van mee eet!

We maken in het weekmenu gewoon weer een rondje over de wereld, om nog even dat vakantiegevoel vast te houden!

Lees meer »

Weekmenu #34

Weekmenu #34

Wat zijn jullie favoriete Smulpaapje gerechten vroeg ik op Facebook? De antwoorden waren nogal divers, en dat was meteen een prima aanleiding om ze mee op te nemen in het weekmenu deze week. Want variatie en diversiteit, daar houden we van op Smulpaapje!

Dus dank je wel Linda, Corine en Leonie. Jullie favorieten schitteren in het menu van deze week!

Lees meer »

Weekmenu #33

Weekmenu #33

Het lekkerste en het mooiste van zomerproducten, dat vieren we deze week in het Smulpaapje weekmenu. Want je vindt nu volop mooie, rijpe tomaten. Het mosselseizoen is in volle glorie. En daar maak je een aantal van de gerechten uit dit weekmenu mee.

Maar het wordt óók weer eens tijd voor een lekker weekendontbijt. Kortom, variatie genoeg in het menu van deze week!

Lees meer »

Weekmenu #32

Weekmenu #32

Ook al zijn wij al weer lang en breed terug van vakantie, we blijven culinair gezien gewoon nog even rondreizen. Langs Mexico, via Azië, Italië en Spanje.

En gelukkig blijft het weekmenu verder zo vertrouwd als je van Smulpaapje gewend bent. Lekker, makkelijk te maken en smakelijk voor klein én groot. Aan taaaafel!

Lees meer »

Weekmenu #31

Weekmenu #31

Inmiddels zijn wij weer even terug van vakantie, maar in dit weekmenu heb ik me wederom door eerdere vakanties laten inspireren. Door gerechten die ik maakte na een vakantie in Italië bijvoorbeeld.

En laten we ook hopen dat het weer komende week mooi genoeg is om de BBQ lekker aan te steken. Voor het weekend tenslotte een ontbijttip, die niet alleen met kerst lekker is 😉

Lees meer »

Weekmenu #30

Weekmenu #30

Van heel veel op en top winterse gerechten zijn ook zomerse varianten te maken en een aantal daarvan vind je terug in het menu van deze week. Verder - zoals altijd - lekker veel variatie en gemakkelijke recepten waar je met het hele gezin van geniet.

Per dag een boodschappenlijstje erbij, zodat je heel makkelijk kunt bepalen wat je nog aan boodschappen nodig hebt. Hoef je daarna alleen nog maar de keuken in . Maak er een smakelijke week van!

Lees meer »