Menu Vind Restaurant
Weekmenu #26

Weekmenu #26

Wat dacht je van een weekmenu compleet met barbecue en een tropisch ontbijt? Een weekmenu boordevol zomerse gerechten, nu de zomer dan toch echt begonnen is?

Precies, dat dacht ik ook: boodschappen doen en aan de slag! Alles wat je moet weten, vind je hieronder.

Lees meer »

Weekmenu 25

Weekmenu 25

We gaan gewoon nog even lekker door met de frisse en zomerse gerechten! We starten de week met de restjes van de slow barbecue, die je zondag bijvoorbeeld kunt houden in het kader van Vaderdag, en daarna gaan we los met lekker wat supersnelle gerechten.

Als tegenhanger gooien we er voor het weekend een stevige bacon & egg sandwich tegenaan. Want zeg nou zelf, wie kan er nee zeggen tegen bacon?!

Lees meer »

Weekmenu #24

Weekmenu #24

De zomer komt er echt weer aan, beloofd! Dus in dit weekmenu alvast een heleboel frisse, zomerse gerechten. De gerechten komen, zoals je inmiddels misschien al wel van me gewend bent, uit alle windstreken.

Uiteraard sluiten we de week af met een heerlijk ontbijtje voor Vaderdag! Eet je mee?

Lees meer »

Weekmenu #23

Weekmenu #23

Alweer een weekmenu boordevol variatie. Van stevig gehaktbrood tot lichte courgetti, van bowls van Vietnamese springrolls tot taartjes van Engels ontbijt. De fritters van zoete aardappel en halloumi zijn hier in huis inmiddels favoriet!

Sla dus snel de ingrediënten in en maak er weer een heerlijke week van!

Lees meer »

Weekmenu #22

Weekmenu #22

Het Smulpaapje weekmenu trapt deze week af in Azië, om vervolgens via Griekenland en Spanje te eindigen in de VS!

Soep, curry, pastasalade, tortilla, hamburgers en pancakes passeren deze week de revue. De boodschappenlijst staat al voor je klaar, dus waar wacht je nog op?

Lees meer »

Weekmenu #21

Weekmenu #21

Een weekmenu boordevol variatie uit alle windstreken op Smulpaapje deze week! Van India via Italië naar Mexico. En iedereen eet gewoon lekker mee, grote én kleine Smulpaapjes.

De boodschappenlijst staat weer voor je klaar, je hoeft alleen nog maar de boodschappen te halen om aan de slag te kunnen.

Lees meer »

Weekmenu #20

Weekmenu #20

Ben je klaar voor een nieuw Smulpaapje weekmenu? Wij regelen de inspiratie en de boodschappenlijst, jij hoeft alleen maar de ingrediënten in huis te halen en te koken!

Wat dacht je van hartige pannenkoeken als maaltijd? Of lekker snackend met nachos het weekend beginnen. Als klap op de vuurpijl serveren we wafels als (moederdag)ontbijt!

Lees meer »

Weekmenu #19

Weekmenu #19

Met het weekmenu van Smulpaapje hoef je alleen nog maar boodschappen te doen: de gerechten én de boodschappenlijst staan al voor je klaar.

Van een Marokkaanse maaltijdsoep tot een Vietnamees broodje, een snelle pasta of een salade met Quinoa: dit weekmenu – voor het eerst samengesteld door Emma! - heeft het allemaal!

Lees meer »

Weekmenu #17

Weekmenu #17

Als je een week lang zonder na te hoeven denken gevarieerd met je hele gezin aan tafel wilt, dan is dit weer een top weekmenu voor jou! Het boodschappenlijstje doen we er voor je bij, je hoeft alleen nog maar de boodschappen te regelen.

Wat dacht je van een goedgevulde maaltijdsoep? Een vegetarische milde curry? En nog heel veel meer lekkers, deze week in het Smulpaapje weekmenu!

Lees meer »

Weekmenu #16

Weekmenu #16

Laten we hopen dat het weer een beetje meewerkt het paasweekend, want in dit weekmenu alvast een eerste BBQ recept (kan ook uit de pan, dus geen zorgen!)

Daarnaast lekkere makkelijke maaltijden, met goed wat groente en op vrijdag een afhaalklassieker in een zelfgemaakt jasje!

Lees meer »