Menu Vind Restaurant
Weekmenu #17

Weekmenu #17

Als je een week lang zonder na te hoeven denken gevarieerd met je hele gezin aan tafel wilt, dan is dit weer een top weekmenu voor jou! Het boodschappenlijstje doen we er voor je bij, je hoeft alleen nog maar de boodschappen te regelen.

Wat dacht je van een goedgevulde maaltijdsoep? Een vegetarische milde curry? En nog heel veel meer lekkers, deze week in het Smulpaapje weekmenu!

Lees meer »

Weekmenu #16

Weekmenu #16

Laten we hopen dat het weer een beetje meewerkt het paasweekend, want in dit weekmenu alvast een eerste BBQ recept (kan ook uit de pan, dus geen zorgen!)

Daarnaast lekkere makkelijke maaltijden, met goed wat groente en op vrijdag een afhaalklassieker in een zelfgemaakt jasje!

Lees meer »

Weekmenu #15

Weekmenu #15

We komen nog meer in de Paassfeer met dit voorjaarsweekmenu. In tegenstelling tot de reguliere weekmenu’s niet met een boodschappenlijstje. Dat komt omdat ik jullie vooral heel veel suggesties wil geven. Wat je op het menu zet bepaal je daarna zelf.

Daarnaast wel ook een menusuggestie voor als je met Pasen lekker, maar toch makkelijk, snel en familyproof wilt koken!

Lees meer »

Weekmenu #14

Weekmenu #14

Volgende week staat het hele weekmenu in het teken van de Paasinspiratie. Deze week is het er overigens niet minder lekker om, want lekker eten doen we gewoon het hele jaar niet alleen met speciale gelegenheden!

Deze week, zoals je van Smulpaapje gewend bent, goed voor te bereiden maaltijden. Afwisselend, makkelijk te maken maar waar het kan met een twist.

Lees meer »

Weekmenu #13

Weekmenu #13

Afwisselender dan dit weekmenu wordt het bijna niet. Een Britse klassieker. Hollandse stamppot, maar dan met een twist en de onverwachte hit op Smulpaapje, Thaise gehaktballetjes.

Kortom, voor alle smaken wat wils deze week in het weekmenu, waar kleine én grote Smulpaapjes (hopelijk) blij van worden!

Lees meer »

Weekmenu #12

Weekmenu #12

In dit weekmenu vind je een aantal recepten terug die ooit in een kerstmenu zaten. Gek? Nee hoor, het is wat mij betreft het beste bewijs dat je goed en lekker kunt eten op alle momenten in het jaar!

Geniet deze week van een budgetvriendelijke pasta, een heerlijke visburger maar ook van lekker lichte verse loempia's en zelfs van een goed gevulde croissant. Eet smakelijk!

Lees meer »

Weekmenu #11

Weekmenu #11

Begin van de week hebben we twee gerechten voor je in petto waarbij je niet alleen snel aan tafel zit, maar je vooral lekker, vers en volop groente eet. Dus kunnen we de week prima breken met een Britse favoriet, met vis en frietjes!

Maar ook de rest van de week is gevuld met lekkere familegerechten, recepten voor het hele gezin die nog beter smaken als je lekker samen eet. Samen van eten genieten maakt de maaltijd nóg rijker!

Lees meer »

Weekmenu #10

Weekmenu #10

Van het samenstellen van dit weekmenu kreeg ik spontaan zelf trek. Zo veel gerechten die super lekker zijn, maar ik zelf ook al heel lang niet meer heb gegeten en eigenlijk zelf komende week ook wel zou willen eten.

Trek in het weekend even wat tijd uit voor de eerste twee en dan zit je de rest van de week lekker, makkelijk en snel aan tafel!

Lees meer »

Weekmenu #9

Weekmenu #9

Hoewel ik achter de schermen al volop bezig ben met nieuwe gerechten voor het voorjaar, is het juist nu de tijd om een aantal winterfavorieten nog eens terug te laten komen in het weekmenu.

Want dampende ovenschotels, gerechten met pompoen, pasta met boerenkool. Wie wil daar niet nog even van genieten?!

Lees meer »

Weekmenu #8

Weekmenu #8

Maak komend weekend even tijd om naar de toko te gaan en zet zondag een grote pan Indonesisch stoofvlees op. De geuren zullen je bedwelmen en je zult verrast zijn hoe makkelijk het is om zelf Rendang te maken. Maandag ben je dan nóg gelukkiger, want a) je zit mega snel aan tafel en b) het is zó lekker. Mmmmmm!

De rest van de week doen we het dan lekker makkelijk en dichterbij huis qua keuken. Heb een fijne & smakelijke week!

Lees meer »