Menu Vind Restaurant

Zakelijk

Zakelijke waarneming

Voor boekingen, optredens tijdens events of andere zakelijke aangelegenheiden kan contact op worden genomen met mijn managementbureau The Cooking Resolution.

Winacties

Smulpaapje houdt met enige regelmaat winacties. Aangekondigd via de homepage en de social media kanalen van Smulpaapje leveren deze winacties een mooi bereik op binnen een niche doelgroep. Producten die passen binnen de filosofie van Smulpaapje komen voor deze winacties in aanmerking. Geïnteresseerd? Neem contact met mij op!

Reviews

Ook worden producten, events, restaurants, kookboeken e.d. op Smulpaapje besproken. Ook hier geldt dat dat alleen gebeurt als die passen in het concept van Smulpaapje en dat een review eerlijk en transparant is. Reviews worden via de social media kanalen van Smulpaapje bekend gemaakt. Geinteresseerd? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Disclaimer

Voor alle reviews geldt dat Smulpaapje transparant is in hetgeen wordt gepubliceerd. Het is altijd een beschrijving van een persoonlijke ervaring en die wordt ten alle tijden oprecht gegeven, ook als er aanleiding is voor een kritische noot. Smulpaapje neemt hierin haar voorbeeldrol serieus.

Restaurants op Smulpaapje

Restaurants hebben een basisvermelding op Smulpaapje die gratis is. Deze vermelding bestaat uit opsomming van naam, adres en plaats van het restaurant Omschrijving van het restaurant wordt verzorgd door Smulpaapje en het logo van Smulpaapje is zichtbaar. Er is geen doorclick naar de eigen (restaurant) website.

Haal meer uit je vermelding!

Voor nog geen € 25,- per maand haal je meer uit je vermelding. Vermelding bestaat dan uit:

Naam, adres en plaats
Website van het restaurant, inclusief doorclick!
Omschrijving in overleg met het restaurant
Foto van het restaurant op de plek waar nu het logo van Smulpaapje staat
Alle restaurants die voor een betaalde vermelding kiezen mogen het logo van Smulpaapje op hun menukaart voeren.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.