Menu Vind Restaurant

Over ons

Smulpaapje.nl is ontstaan vanuit de frustratie dat ik met mijn dochter uit eten wilde en bij mijn zoektocht naar een restaurant niets anders tegenkwam dan pannenkoekenrestaurants of restaurants met alleen een standaard kindermenu. Onze dochter is al van jonge leefijd, net als haar ouders, dol op lekker eten en zij is absoluut niet de enige.

Omdat ik online geen overzicht kon vinden van goede restaurants voor kinderen met de focus op goed en lekker eten. heb ik die website zelf gemaakt. En zo is in februari 2012 Smulpaapje.nl ontstaan.

Wie is Smulpaapje?

 Ik ben Susan Aretz, sinds 2012 oprichter en eigenaar van Smulpaapje.nl, moeder van Meike (2010)  Van huis uit ben ik  online communicatie- en social media adviseur. Dat deed ik er de eerste vier jaar nog bij, maar sinds 1 maart 2016 ben ik f ulltime met/voor Smulpaapje bezig. Zakelijk wordt Smulpaapje vertegenwoordigd door The Cooking Resolution.

 Filosofie Smulpaapje

 Smulpaapje.nl, is er voor als je lékker met je kind (uit) eten wilt! Op Smulpaapje.nl vind je restaurants die ook voor  kinderen lekkere gerechten maken en/of waar je kleinere porties van de normale kaart voor je kind kunt bestellen.  Restaurants waar je niet raar aan wordt gekeken als je voor je kind iets anders wilt dan de standaard kindermenu  gerechten. Kortom, waar je lèkker met je kind uit eten kunt! Daarnaast vind je op Smulpaapje recepten om thuis lekker  voor en met je kinderen te koken en inspireren wij je met leuke nieuwtjes, reviews en winacties.

Smulpaapje voor restaurants

 Op Smulpaapje.nl staan alleen die restaurants die méér bieden dan de bekende kip, patat en appelmoes of andere  standaard kindermenugerechten. Dat kan door een mooie, eigen kinderkaart met écht eten, of met aangepaste  kinderporties van het volwassenmenu. Smulpaapje biedt  - als enige in Nederland - restaurants de kans zich via deze site  te onderscheiden van anderen.

 Smulpaapje voor gasten

 Wil je met je kind(eren) uit eten, dan zie je via Smulpaapje.nl snel waar je, door heel Nederland, goed en lekker uit eten  kunt. De almaar groeiende bezoekcijfers van Smulpaapje bevestigen dat ouders het belangrijk vinden en zich graag voortijdig online oriënteren

Smulpaapje thuis

Smulpaapje wil inspireren op het gebied van kinderen en lekker (uit) eten. Dat gebeurt onder meer met interviews met bekende chefs. Nieuwtjes uit de wereld van kinderen en (uit) eten. Maar ook zijn er met enige regelmaat leuke winacties en reviews van producten, (kook)boeken, events en restaurants die passen in de filosofie van Smulpaapje.

Met recepten en weekmenu's (te vinden via 'Smulpaapje kookt!' ) inspireren en stimuleren we je de keuken in te gaan. om met en voor je kinderen te koken. Smaakontwikkeling en leren genieten van lekker eten begint tenslotte thuis. De recepten op Smulpaapje zijn dan ook voor het hele gezin bedoeld en afhankelijk van de leeftijd kan er extra pit of smaak worden toegevoegd. Bij de recepten gaan we - bij vier personen - uit van 2 volwassenen en 2 kinderen.

Wat eten we vandaag?

In april 2015 verscheen bij Uitgeverij Unieboek - het Spectrum mijn eerste kookboek 'Wat eten we vandaag' met daarin meer dan 100 recepten, verdeeld over 16 weekmenu's, verdeeld over vier seizoenen. Door de bijbehorende boodschappenlijstjes neem ik je eigenlijk alles uit handen, behalve het daadwerkelijke boodschappen doen. In 2016 verscheen er - na ruim 5000 verkochte exemplaren - een tweede druk van mijn boek!

Wat lunchen we vandaag?

In september 2017 verschijnt bij Nieuw Amsterdam mijn tweede boek, Wat lunchen we vandaag? met daarin volop recepten en inspiratie voor alle dagelijkse en feestelijke eetmomenten op school.