Menu Vind Restaurant
* zaterdag 1 maart 2014 *

Smulpaapje weekmenu - #9

Susan Aretz – Weekmenu's

Winter wil het maar niet echt worden, dus ook het weekmenu laat al weer wat lente voorkeuren zien.

Lekkere lichte maaltijden, als altijd goed voor te bereiden, makkelijk te maken maar boven alles heel erg lekker!

Het menu deze week

Dag 1 - Hartige taart met courgette

Dag 2 - Viscurry

Dag 3 - Courgette tomatensoep

Dag 4 - Tonijnwraps

Dag 5 - Abrikozen & walnotenmuffins

Gemak dient de mens

Wat heb je nodig, als je al deze gerechten deze week wilt maken? We maken het je makkelijk en geven je het boodschappenlijstje voor de verse ingrediënten. Daarnaast een overzicht van wat je hopelijk al in de voorraad-/kruiden-/koelkast hebt staan. En zo niet, dan weet je dus wat je moet aanvullen!

Boodschappenlijstje

klein stukje verse gember
blikje tomatenblokjes, met sap
groente, naar keuze in gelijke blokjes (250g)
kabeljauw (250g)3 courgettes
1 pakje hamreepjes
200g Gorgonzola (of een andere zachte blauwe kaas)
200ml crème fraiche
rol roomboterbladerdeeg (of gebruik ontdooide bladerdeegplakjes)ongezouten roomboter
basterdsuiker
1 zakje knijpfruit (wij gebruiken appel/banaan)
50g gedroogde abrikozen
50g walnoten
havermout
5 tomaten
1 blikje tonijn op olie (240g
bieslook
magere kwark
wrap tortilla’s
Spinazieblaadjes

In de voorraad-/kruiden-/koelkast

zonnebloemolie
komijnzaad (de hele korrels)
 ui
knoflook
Kurkuma
groentebouillon
eieren
melk
vers gemalen zwarte peper
bloem
bakpoeder
augurk
citroen
 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier