Menu Vind Restaurant
* zaterdag 8 februari 2014 *

Smulpaapje weekmenu - #6

Susan Aretz – Weekmenu's

Klassiekers, maar dan anders. Hartige muffins in plaats van zoete. En kip met tonijnmayonaise in plaats van kalf, oftwel Pollo Tonato.

Deze week doen we het allemaal net even anders dan anders in het Smulpaapje weekmenu!

Het menu deze week

Dag 1 - Pollo Tonato

Dag 2 - Auberginesalade met granaatappel

Dag 3 - Hartige wafels/muffins

Dag 4 - Maaltijdsoep met palmkool en spelt

Dag 5 - Appel havermoutontbijt

Gemak dient de mens

Wat heb je nodig, als je al deze gerechten deze week wilt maken? We maken het je makkelijk en geven je het boodschappenlijstje voor de verse ingrediënten. Daarnaast een overzicht van wat je hopelijk al in de voorraad-/kruiden-/koelkast hebt staan. En zo niet, dan weet je dus wat je moet aanvullen!

Boodschappenlijstje

4 kipfilets
Blikje tonijn op water
Magere kwark
Mayonaise
Rucola
Cherrytomaatjes
Kappertjes
Spelt (te koop o.a. bij natuurwinkel)
300 g palmkool
100 g regenboogpeen (of gebruik winterwortel)
4 sjalotjes
10 draadjes saffraan
Verse peterselie (of uit de vriezer)
2 tomaten
1 grote aubergine
Tahin (sesampasta)
Granaatmolasse (bij de Turkse/Marokkaanse winkel)
Verse munt
Komkommer
Granaatappelpitjes
4 chipolataworstjes
2 grote aardappels
Melk
Eieren
Havermoutvlokken
Appelsap (ongeveer 150ml)
 

In de voorraad-/kruiden-/koelkast

Olijfolie
Roomboter
Uien
Knoflook
Bouillon
Bloem
Bakpoeder
snufje kaneel
Geraspte kaas (naar keuze)

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier