Menu Vind Restaurant
* woensdag 19 februari 2014 *

Smulpaapje weekmenu - #8

Susan Aretz – Weekmenu's

Dat je het moeilijk hebt te kiezen welke gerechten er deze week in het weekmenu komen, zoveel lekkers hebben we op stapel voor jullie.

Maar met jullie hulp hebben we volgens mij weer een lekkere selectie gemaakt. Met oerHollandse ingrediënten deze week!

Het menu deze week

Dag 1 - Geitenkaasfondue

Dag 2 - Ovenschotel met bloemkool

Dag 3 - Broodpudding

Dag 4 - Basistomatensaus (met gehaktballetjes)

Dag 5 - Aardappelcakejes met pastinaak

Gemak dient de mens

Wat heb je nodig, als je al deze gerechten deze week wilt maken? We maken het je makkelijk en geven je het boodschappenlijstje voor de verse ingrediënten. Daarnaast een overzicht van wat je hopelijk al in de voorraad-/kruiden-/koelkast hebt staan. En zo niet, dan weet je dus wat je moet aanvullen!

Boodschappenlijstje

150g Sikkepit pittige geitenkaas
250g Vleitegeit belegen
200ml (geiten)melk
Verse bieslook
Sjalot
2 stengels prei
2 wortels (wij gebruikten regenboogwortel, maar winterpeen kan prima)
575g verse schelvis, gefileerd
500g nieuwe kriel
Stokbrood
Rozijnenbrood
350g pastinaak
500g aardappel
Gerookte paprika (kun je dit niet vinden gebruik dan gewoon paprikapoeder)
Geitenkaas, geraspt
 

In de voorraad-/kruiden-/koelkast

Maizena
Olijfolie
Boter
Bloem
Groentebouillon
Dijon mosterd
Zout en peper
Rozijnen/cranberry's
Kaneel
Slagroom
Vanillestokje
Eieren
Suiker
Uien
gemalen komijn

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier