Menu Vind Restaurant
* donderdag 30 oktober 2014 *

Smulpaapje weekmenu - #44

Susan Aretz – Weekmenu's

Een moderne twist aan de Hollandse klassieker. Comfortfood uit de oven. Maar ook een eigentijds recept met pompoen in de hoofdrol. Het was weer heerlijk om dit weekmenu voor jullie te maken.

Ik verheug me nu al weer op de foto's van hoe het bij jullie straks op tafel staat!

Wat staat er deze week op het menu

Dag 1 – Ovenschotel met zalm en spinazie

Dag 2 – Couscous met pompoen en hazelnoten

Dag 3 – Bloemkool met blauwe kaas

Dag 4 – Milde groente curry

Dag 5 – Pasta met zalm

Gemak dient de mens

Wat heb je nodig, als je al deze gerechten deze week wilt maken? We maken het je makkelijk en geven je het boodschappenlijstje voor de verse ingrediënten. Daarnaast een overzicht van wat je hopelijk al in de voorraad-/kruiden-/koelkast hebt staan. En zo niet, dan weet je dus wat je moet aanvullen!

Boodschappenlijstje

Pompoen ( +/- 800g brutogewicht)
2x rode paprika
gele paprika
60g hazelnoten
Halloumikaas (turkse supermarkt)
Verse munt
200g couscous
400g zalm, in grote blokjes gesneden
250g doperwten
1 citroen
200g spinazie
1 mini paksoi
1 komkommer
1 stukje gember (vers)
Groene currypasta, (bijvoorbeeld van de Lidl)
Blikje Kokosmelk
750g aardappels
400g zalmfilet
300g verse spinazie
200g Cherry tomaatjes
200g kaas (geraspt)
 

Voorraad-/kruiden-/koelkast

Zonnebloemolie
Pasta
kaneel
cayennepoeder
gemberpoeder
zwarte peper
zeezout
knoflook, gehalveerd
Lekkere olijfolie
Roomboter
Halfvolle melk
Bloem
Dijon mosterd

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier