Menu Vind Restaurant
* zaterdag 5 juli 2014 *

Smulpaapje weekmenu - #28

Susan Aretz – Weekmenu's

Vlees, vega, vis, er zit voor iedereen wat wils in het weekmenu. En omdat de zomervakantie voor heel veel mensen bijna begint (of zelfs al is begonnen) ook nog een lekker zomerse traktatie. Dat wordt weer smullen!

En wil jij meebepalen wie de winnaar wordt van de battle tussen de Familiefavorieten en volgende week een plekje krijgt in het weekmenu? Breng dan nu je stem uit!

Wat staat er deze week op het menu

Dag 1 – Gemarineerde varkenshaas

Dag 2 – Makreelsalade met appel en wasabi

Dag 3 – Jasmijn en sinaasappelijsthee

Dag 4 – Tomaten Tarte Tatin

Dag 5 – Suikervrije Fruitijsjes

Gemak dient de mens

Wat heb je nodig, als je al deze gerechten deze week wilt maken? We maken het je makkelijk en geven je het boodschappenlijstje voor de verse ingrediënten. Daarnaast een overzicht van wat je hopelijk al in de voorraad-/kruiden-/koelkast hebt staan. En zo niet, dan weet je dus wat je moet aanvullen!

Boodschappenlijstje

2 stukken varkenshaas
Platte peterselie
500g Krielaardappeltjes
250g Cherrytomaten
1 courgette
1 gestoomde makreel
1 Elstar appel
Cornichon augurkjes
Wasabi
Jasmijnthee
Perssinaasappels
Cricks Tomatenconfiture of Umamipasta (verkrijgbaar o.a. bij Foodelicious)
Honingtomaatjes
250ml magere kwark
1 rijpe mango
aardbeien
1 rijpe banaan

In de voorraad-/koel-/kruidenkast

Olijfolie
Citroenrasp en sap
Gemalen komijn
Gemalen koriander
Cayenne
Knoflook
Rietsuiker
wittewijnazijn
mangoazijn
bloem
Parmezaan, geraspt
koude boter
koud water

 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier