Menu Vind Restaurant
* vrijdag 4 juli 2014 *

Smulpaapje weekmenu - #27

Susan Aretz – Weekmenu's

Lichte, zomerse gerechten met seizoensgroenten zoals verse doperwten en courgette. Het weekmenu is een aaneenschakeling van vers, zomers, makkelijk en snel op je bord.

Maar zoals altijd verrassend en net even anders dan anders.

Wat staat er deze week op het menu?

Dag 1 – Courgette polpetta

Dag 2 – Kip Quesadilla´s

Dag 3 – Pasta met zalm

Dag 4 – Quinoa salade met witlof

Dag 5 – Bosbessen yoghurtcake

Gemak dient de mens

Wat heb je nodig, als je al deze gerechten deze week wilt maken? We maken het je makkelijk en geven je het boodschappenlijstje voor de verse ingrediënten. Daarnaast een overzicht van wat je hopelijk al in de voorraad-/kruiden-/koelkast hebt staan. En zo niet, dan weet je dus wat je moet aanvullen!

Boodschappenlijstje

500g courgette
citroen
Parmezaan
Halve bol (buffel)mozzarella
bladpeterselie
400g kipdijfilet (of gebruik gewone kipfilet)
Cajunkruiden
1 ui
½ gele paprika
½ rode paprika
Klein blikje mais
Verse ananas
Geraspte kaas
350g pasta
400g zalm
250g verse doperwten (netto opbrengst)
1 citroen
verse bieslook
150g quinoa
3 stronkjes witlof, in reepjes gesneden
100g spekjes
125g bosbessen
handje amandelschaafsel

In de voorraad-/koel-/kruidenkast

olijfolie
50g paneermeel, liefst Panko
knoflook
Peper en zout
bakpapier
Mangoazijn
Roomboter
suiker
eieren
190g bloem
bakpoeder
snufje zout
 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier