Menu Vind Restaurant
* woensdag 18 juni 2014 *

Smulpaapje weekmenu - #25

Susan Aretz – Weekmenu's

Een keur aan gerechten in het weekmenu. Een spannende Marokkaanse kruidensaus, maar ook zoetere smaken die zonder twijfel geliefd zullen zijn.

En mijn eigen favoriet, de honing sinaasappel pancakes voor een heerlijk zondags ontbijt. Welke gerecht ga jij als eerste maken?

Wat staat er deze week op het menu?

Dag 1 – Zoete bieslookkip

Dag 2 – Aardappelsalade met Hollandse garnalen

Dag 3 – Parelgort met kersen

Dag 4 – Chermoula (Marokkaanse kruidensaus)

Dag 5 – Honing sinaasappel pancakes

Gemak dient de mens

Wat heb je nodig, als je al deze gerechten deze week wilt maken? We maken het je makkelijk en geven je het boodschappenlijstje voor de verse ingrediënten. Daarnaast een overzicht van wat je hopelijk al in de voorraad-/kruiden-/koelkast hebt staan. En zo niet, dan weet je dus wat je moet aanvullen!

Boodschappenlijstje

6 kippendijen
 Maple Syrup, probeer de B-grade te krijgen
1 limoen
knoflook
bosje bieslook
6 à 8 aardappels
1 appel
cornichon augurkjes
verse dille
1el chipotle ketchup, verkrijgbaar bij Foodelicious
Hollandse garnalen
250g kersen,
50g Taggiasche olijven (of gebruik zwarte olijven)
verse dragon
200g parelgort
Citroenen
bosje peterselie
bosje koriander
griekse yoghurt

In de voorraad-/kruiden-/koelkast

zout & peper
citroenmayonaise
1el olijfolie
1tl milde paprika
½ tl gerookte paprika
1tl gemalen komijn
 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier