Menu Vind Restaurant
* vrijdag 18 april 2014 *

Smulpaapje weekmenu - #16

Susan Aretz – Weekmenu's

Paasinspiratie hebben jullie waarschijnlijk al genoeg (zo niet, hier nog een beetje meer ;-) !) dus in het weekmenu deze week weer een aantal lekkere en makkelijke nieuwe gerechten.

Met de smaak van het voorjaar in de aspergequiche. En waarom zou je pesto kopen als het in een handomdraai zelfgemaakt is. Maar we hebben nog veel meer lekkers voor je in petto!

Wat staat er deze week op het menu?

dag 1 - Quiche met asperges en ham

dag 2 - Biscotti met olijven en pijnboompitten

dag 3 - Zelfgemaakte pesto

dag 4 - Pastasaus uit de oven

dag 5 - Courgette polpetta

Gemak dient de mens

Wat heb je nodig, als je al deze gerechten deze week wilt maken? We maken het je makkelijk en geven je het boodschappenlijstje voor de verse ingrediënten. Daarnaast een overzicht van wat je hopelijk al in de voorraad-/kruiden-/koelkast hebt staan. En zo niet, dan weet je dus wat je moet aanvullen!

Boodschappenlijstje

blauwe kaas, (bijvoorbeeld Stilton), 145g
Eieren
slagroom 125ml
1 bosje groene asperges
hamreepjes, 100g
Bladerdeeg (diepvries)
courgette, 500g
Citroen
Buffelmozzarella
Bladpeterselie
Cacaopoeder
zwarte olijven, 50g
pijnboompitten, 100g
Reep 70% chocola (100g)
Tomaten
Paprika
verse basilicum (heel plantje)
 

In de voorraad-/kruiden-/koelkast

olijfolie
Parmezaan
paneermeel (ik gebruik het liefst Panko broodkruimels)
knoflook
135g suiker
210g bloem
bakpoeder
1 ui
Peper en zout

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier