Menu Vind Restaurant
* vrijdag 11 april 2014 *

Smulpaapje weekmenu - #15

Susan Aretz – Weekmenu's

We gaan langzaam richting de paasdagen. Een extra lang weekend voor de meesten van ons. Met tijd voor een uitgebreide Paasbrunch.

We hebben dan ook wat lekkere en makkelijke gerechten voor je op een rijtje gezet die aan de Paastafel niet misstaan, maar eigenlijk ieder weekend lekker zjn.

Het menu deze week

dag 1 – Gevulde eitjes

dag 2 – Citroenspeltcake met ricotta

dag 3 – Bladerdeegtaartjes met mango

dag 4 – Spaanse tortilla

dag 5 -  Pittabroodjes met tonijn-eisalade

Gemak dient de mens

Wat heb je nodig, als je al deze gerechten deze week wilt maken? We maken het je makkelijk en geven je het boodschappenlijstje voor de verse ingrediënten. Daarnaast een overzicht van wat je hopelijk al in de voorraad-/kruiden-/koelkast hebt staan. En zo niet, dan weet je dus wat je moet aanvullen!

Boodschappenlijstje

250g zelfrijzend spelt (of gewoon bak-) meel
200g boter
Bakje Ricotta
Maanzaad
1 citroen
Blikje mais (uitlekgewicht 165g)
1 blikje tonijn op water
verse bieslook
magere kwark
Pitta broodjes
100g aardappel
paprika
halve courgette
verse platte peterselie
Pakje bladerdeeg
Agavesiroop (of gebruik honing)
Verse munt
Verse mango eetrijp

In de voorraad-/kruiden-/koelkast

Suiker
Eieren
Dijon mosterd
Wat spinazie of slablaadjes
Ui
Knoflook
1/2 tl chilipoeder
1/2 tl paprikapoeder
Zout & peper
Melk
Geraspte kaas (Parmezaan)
(Truffel) Mayonaise
Kerriepoede

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier