Menu Vind Restaurant
* vrijdag 28 maart 2014 *

Smulpaapje weekmenu - #13

Susan Aretz – Weekmenu's

Het wordt prachtig weer dit weekend. En langzaam komen de paasdagen eraan. Reden genoeg om in het weekmenu een aantal bijzondere gerechten op te nemen. Een mooi, licht aspergesoepje.

Maar ook een dessert/taart, die een gegarandeerd wauw! effect heeft. Maar je hoeft 'm natuurlijk niet alleen met Pasen te maken. Iedere feestelijke gelegenheid is reden genoeg!

Het menu deze week

dag 1 - Groene Aspergesoep

dag 2 - Linguini Vongole

dag 3 - Flapjacks

dag 4 -  Quinoa salade met granaatappel

dag 5 - Lemon Meringue pie

Gemak dient de mens

Wat heb je nodig, als je al deze gerechten deze week wilt maken? We maken het je makkelijk en geven je het boodschappenlijstje voor de verse ingrediënten. Daarnaast een overzicht van wat je hopelijk al in de voorraad-/kruiden-/koelkast hebt staan. En zo niet, dan weet je dus wat je moet aanvullen!

Boodschappenlijstje

600g asperges
1kg vongole
Cherrytomaatjes
Gedroogde tomaatjes op olie
platte peterselie
havermout
amandelschaafsel
 pompoenpitten
 pistachenootjes
sesamzaadjes
cranberries
rozijnen
gedroogde abrikoos
Quinoa
1 granaatappel
1 pakje Halloumikaas (bij de Turkse of Marokkaanse supermarkt)
verse basilicum
citroenen
Avocado

In de voorraad-/kruiden-/koelkast

ui
boter
bloem
witte wijn (optioneel)
groentebouillon
paprika
Sjalot
Knoflook
Pasta (Linguine of Spaghetti)
Suiker
Honing
kaneel
Maizena
Poedersuiker
 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier