Menu Vind Restaurant
* vrijdag 21 maart 2014 *

Smulpaapje weekmenu - #12

Susan Aretz – Weekmenu's

Lekker veel vis deze week in het weekmenu. In een subtiele variant, voor beginnende viseters. Maar ook in een ovenschotel met pasta, gegarandeerd succes bij groot èn klein.

En als altijd, nog vèèl meer lekkers. Kijk maar gauw!

Het menu deze week

dag 1 - Mexicaanse kip fajita's

dag 2 - Rösti van zoete aardappel

dag 3 - Ovenschotel met zalm & pasta

dag 4 - Voorraadrisotto

dag 5 - Kabeljauw uit de oven

Gemak dient de mens

Wat heb je nodig, als je al deze gerechten deze week wilt maken? We maken het je makkelijk en geven je het boodschappenlijstje voor de verse ingrediënten. Daarnaast een overzicht van wat je hopelijk al in de voorraad-/kruiden-/koelkast hebt staan. En zo niet, dan weet je dus wat je moet aanvullen!

Boodschappenlijstje

Halve (grote) zoete aardappel
1 pastinaak
2 lenteuitjes
500g kippendijen, in reepjes gesneden
1 rode paprika
limoen
wrap tortilla’s
zure room
nacho's
200g risottorijst
(scheutje wijn)
200g diepvrieserwtjes
1 citroen
geraspte kaas (Parmezaan bijvoorbeeld)
350g broccoli
300g zalm
Verse kabeljauw, op de huid (per persoon ongeveer 150g)

In de voorraad-/kruiden-/koelkast

Eieren
zout & peper
olijfolie
knoflook
Ui
versgemalen peper
paprikapoeder (mild of heet, naar keuze)
komijn gemalen
gemalen koriander
groentebouillon
Pasta
halfvolle melk
paar peperkorrels
1 laurierblad
boter
bloem
Dijon mosterd
Panko broodkruim (of gewoon paneermeel)

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier