Menu Vind Restaurant
* zaterdag 8 maart 2014 *

Smulpaapje weekmenu - #10

Susan Aretz – Weekmenu's

Vergeet de winter, we gaan gewoon in één streep door naar het voorjaar. En in dit weekmenu zit volop zonneschijn voor op je bord.

Kies voor de tropische kip. Of ga voor dat heerlijk warme dessert met mango. Wat je ook kiest, geniet en maak er een mooie week van!

Het menu deze week

dag 1 - Tropische kip met mango en ananas

dag 2 - Warme briochebroodpudding met mango

dag 3 - Bloemkoolmosterdsoep met geitenkaascroutons

dag 4 - Ovenschotel met aardappel en vis

dag 5 - Oosterse drumsticks

 

Gemak dient de mens

Wat heb je nodig, als je al deze gerechten deze week wilt maken? We maken het je makkelijk en geven je het boodschappenlijstje voor de verse ingrediënten. Daarnaast een overzicht van wat je hopelijk al in de voorraad-/kruiden-/koelkast hebt staan. En zo niet, dan weet je dus wat je moet aanvullen!

Boodschappenlijstje

500g kipfilet
Aardappel (400g)
Nieuwe kriel (500g)
Flespompoen
Wortels
Cherrytomaatjes
2 rijpe mango’s
2 kleine blikjes ananasstukjes
brioche
mandarijn
(bloed)sinaasappelsap (versgeperst)
bloemkool
sneetjes Speltbrood
geraspte geitenkaas
2 stengels prei
Schelvisfilet (600g)
Drumsticks (kilo)
Chinese five spice (AH of toko)
Kikoman sojasaus

In de voorraad-/kruiden-/koelkast

Olijfolie
uien
kerriepoeder
gemalen komijn
kurkuma
kaneel
groentebouillon
tomatenblokjes
roomboter
bloem
jam
bruine suiker
Dijonmosterd
Honing
Chilipoeder
Gemberpoeder

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier