Mijn persoonlijke 5 favorieten in 2016



Open brief aan Jamie Oliver

Hoewel ik (nog steeds) geen antwoord van hem heb gekregen, is het wel het artikel waar ik mega trots op ben. Omdat het mijn oprechte verwondering weerspiegelt, over hoe iemand, die ik al zó lang bewonder, van zijn principes af lijkt wijken. Het is een artikel dat ik vanuit mijn tenen schreef.

Lunchtrommelinspiratie

Met Smulpaapje probeer ik je te inspireren, zonder dat het betekent dat je anderen de loef af hoeft te steken of dat ik je het gevoel wil geven dat hoe je het nu doet niet goed is. Met de inspiratie voor gevarieerde lunchtrommels probeer ik dat ook.

En het is super gaaf om te zien hoe dat wordt gewaardeerd. Dit gaat komend jaar dan ook nog een leuk staartje krijgen…

Interview met Nigel Slater

Sommige helden vallen van hun voetstuk. Anderen komen er juist steviger op te staan. Met Nigel Slater is dat laatste het geval. Genoten heb ik van mijn interview met hem. Super gaaf ook dat het op Telegraaf/Vrouw.nl is geplaats. En ook hier op de site kreeg het een mooi plekje.

New York & Berlijn artikelen

Afgelopen jaar was ik qua reizen meer dan een bofkont.Smulpaapje dan loslaten lukt niet altijd even goed. Want overal waar ik heen ga probeer ik inspiratie op te doen, waar ik jullie dan weer blij mee probeer te maken.

In Berlijn en New York ging ik op zoek naar restaurants waar je lekker met je kind kunt eten, maar ook naar toffe bezienswaardigheden. Hopelijk kan ik komend jaar ook weer een aantal van dit soort tripjes maken.

Leidse kleuters mee uit eten

Zó leuk was het om met de (toen) kleuterklas van mijn dochter uit eten te gaan in een van mijn favoriete restaurants in Leiden. Net als de kidslunch bij Niven, een manier om te laten zien hoe makkelijk en leuk het eigenlijk is om met kinderen uit eten te gaan.

Verzoeknummers voor 2017?

Nu weten jullie wat mijn favorieten zijn, maar waar ik super nieuwsgierig naar ben is wat jullie in 2017 graag zouden zien op Smulpaapje. Welke artikelen missen jullie? Met welke ingrediënten/recepten moet ik voor jullie aan de slag? Waar wil je meer (of minder) van zien? Laat je het me weten?!

Gepubliceerd op 19 december 2016


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.
11 mei 2024
geklopte boter met miso
 
Geklopte misoboter

Twee ingrediënten geven samen een smaakbommetje waar je U tegen zegt. Deze geklopte misoboter is je nieuwe favoriete (borrel)boter!
9 mei 2024
recept rabarber crumble
 
Rabarber crumble met aardbei en havermout

Een super simpel recept voor een rabarber crumble. Deze crumble maak je met havermout én er zit aardbei door. Genieten!
9 mei 2024
Preisoep
 
Preisoep met erwtjes en waterkers

Dit recept voor preisoep zit bomvol groene groenten. Dus niet alleen prei, maar ook erwtjes en waterkers. Een super gezond soeprecept. Zo gemaakt!
9 mei 2024
spatchcock chicken bbq
 
Spatchcock chicken van de barbecue

Met een zelfgemaakte kruidenrub maak je een heerlijk gekruide spatchcock chicken van de barbecue. Hoe? Dat vertel ik je!