Menu Vind Restaurant
* donderdag 17 november 2016 *

Menu van de week (week 46)

Susan Aretz – Weekmenu's

weekmenu

Het Smulpaapje weekmenu is weer smullen deze week. Met een rijkgevuld stamppotje, verwarmende pasta uit de oven, spruitjes maar dan lekker en natuurlijk hebben we ook weer een fastfoodfriday.

En als het dan toch richting Sinterklaas gaat ontbijten we dit weekend toch gewoon met speculaas pancakes?! Smullen maar!

Maandag            Stamppot knolselderij met vis

Dinsdag              Pasta met kip & tomaat uit de oven

Woensdag          Spruitjes met kikkererwten

Donderdag         Pompoen couscous

Vrijdag                 Chili slawrap

Ontbijttip              Speculaas pancakes

 

Boodschappen

600g knolselderij (nettogewicht van 1 grote knolselderij)
500g kruimige aardappel
1 appel
4 visfilets à 150g (ik gebruikte Heek)
2 kipfilets (+/- 350g)
125g zongedroogde tomaatjes (uitgelekt gewicht)
500g pasta, naar keuze
1 bol buffelmozzarella
200g mini pommodori
verse peterselie         
500g spruitjes
1 blik kikkererwten a 400g
100g feta
50g walnoten
Pompoen ( +/- 800g brutogewicht)
rode paprika
gele paprika
60g hazelnoten
Halloumikaas, 1 verpakking
1 bosje verse munt
200g couscous
1 sjalotje
1 blik chilibonen (400g)
1 blik San Marzano tomaten
300g rundergehakt
150g mais (uit blik)
Krop ijsbergsla
halve liter karnemelk
1 pakje roomboter speculaasjes

Controleer de voorraad- en/of koelkast of je dit nog in huis hebt

honing
melk
nootmuskaat
neutrale olie
paprikapoeder
zout en peper
chilipoeder
kerriepoeder
gerookt paprikapoeder
paprikapoeder (mild)
50g geraspte Parmezaanse kaas
kaneel
cayennepoeder
gemberpoeder
1 citroen
bloem
suiker
bakpoeder
bakingsoda
speculaaskruiden
eieren
boter
vanille extract
 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier