De week van de fantasie bij restaurant The Park



Snickers The Park web2.jpg
Snickers volgens Erik van Loo

De week van de Fantasie

Je vraagt je misschien af waarom al deze gekkigheid? Heel simpel. Om de hoek, in het museumkwartier van Rotterdam, is de prachtige tentoonstelling Surrealisme in het Boijmans van Beuningen museum. Inspiratie genoeg voor de chefs van The Park om met dat thema ook in hun eigen restaurant aan de slag te gaan!

Niets is wat het lijkt

Tijdens de perslunch proeven we de verschillende gerechten, die samen met sterrenchef Erik van Loo, speciaal voor deze week zijn gecreëerd. Mag ik alvast een verzoek doen om dit menu niet na deze week te laten verdwijnen. Want wat hebben we genoten.

Huzarensalade the Park asperges speciaal The Park

Een huzarensalade (zie linkerfoto hierboven), een tomatensoep met ballen, asperges speciaal (zie rechterfoto hierboven), kalfsschnitzel en last but not least de Snickers (zie topfoto). Ieder gerecht tot in de perfectie verzorgd. Ze zullen stuk voor stuk, in hun gewone vorm, nooit meer hetzelfde smaken.

Kinderen eten mee

Van Erik van Loo wist ik al hoe hij denkt over kinderen en het kindermenu, maar ook aan tafel met andere medewerkers van het restaurant wordt benadrukt hoe welkom kinderen ook hier zijn. Geen kindermenu, maar lekker mee eten of in overleg (met hetgeen vers in de keuken aanwezig) is een eigen gerecht. Precies zoals ik het graag zie!

Bijzonder menu

Het speciale menu zoals wij dat aten wordt nog tot en met 21 mei geserveerd, maar een kleine blik op de kaart laat al zien dat ook op andere dagen daarna je hier meer dan goed op je plek bent als je van lekker eten houdt!

Gepubliceerd op 14 mei 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.
11 mei 2024
geklopte boter met miso
 
Geklopte misoboter

Twee ingrediënten geven samen een smaakbommetje waar je U tegen zegt. Deze geklopte misoboter is je nieuwe favoriete (borrel)boter!
9 mei 2024
recept rabarber crumble
 
Rabarber crumble met aardbei en havermout

Een super simpel recept voor een rabarber crumble. Deze crumble maak je met havermout én er zit aardbei door. Genieten!
9 mei 2024
Preisoep
 
Preisoep met erwtjes en waterkers

Dit recept voor preisoep zit bomvol groene groenten. Dus niet alleen prei, maar ook erwtjes en waterkers. Een super gezond soeprecept. Zo gemaakt!
9 mei 2024
spatchcock chicken bbq
 
Spatchcock chicken van de barbecue

Met een zelfgemaakte kruidenrub maak je een heerlijk gekruide spatchcock chicken van de barbecue. Hoe? Dat vertel ik je!