Menu Vind Restaurant
Weekmenu #33

Weekmenu #33

Lekker om weer weer te hebben waarbij je ook echt de keuken in wilt, maar omdat het voor ons nog steeds vakantie is is het wel ook voor recepten die snel klaar en lekker makkelijk zijn. Oké, eigenlijk niets anders dan anders in het weekmenu 😉

Deze week op het menu een aantal gerechten waarvan je zou denken dat ze alleen lekker zijn als het koud en slecht weer is. Maar we hebben een heerlijke zomerse variant voor je in petto. Kijk maar!

Lees meer »

De allerlaatste exemplaren Wat eten we vandaag?

De allerlaatste exemplaren Wat eten we vandaag?

In 2015 verscheen mijn allereerste boek, Wat eten we vandaag? Een boek met meer dan 100 recepten voor het hele gezin. Het was een van de eerste boeken die de focus legde op gebruiken van weekmenu's, voor zo min mogelijk doordeweekse stress en zo veel mogelijk fijne eetmomenten. Ik ben er nog steeds méga trots op!

Het moment is echter ook gekomen dat de allerlaatste exemplaren beschikbaar zijn. Het boek gaat niet meer herdrukt worden. Dus dat betekent dat nu de allerlaatste kans is om dit unieke boek in huis te hebben. Wat moet je daar voor doen?

Lees meer »

Weekmenu #32

Weekmenu #32

Je verwacht niet dat je het ooit zegt, maar hoera het wordt iets minder warm. Nog steeds lekker zomerweer, maar niet meer de tropische temperaturen van de afgelopen weken. Hopelijk koelt het in jouw huis ook een beetje af, zodat je weer zin hebt om de keuken in te duiken!

Want op het weekmenu deze week volop lekkers uit alle windhoeken van de wereld. Van Italië tot Texel 😉 Ga je mee op culinaire reis? Eet smakelijk alvast!

Lees meer »

Weekmenu #31

Weekmenu #31

Het mooie weer houdt aan. En of je nu net op vakantie bent geweest, nog moet gaan of gewoon thuis blijft het is altijd lastig bedenken wat je met warm weer gaat eten. Dus in een hitteproof weekmenu deze week weer volop inspiratie voor warm weer eten.

Een koud soepje, kidsproof salade maar natuurlijk ook een pastasalade en zelfs een lasagne die geschikt is voor zomerse dagen. Geniet ervan!

Lees meer »

Weekmenu #30

Weekmenu #30

Koken op vakantie, ik weet niet hoe jullie dat doen maar het blijft toch altijd een beetje behelpen. Dit weekmenu dan ook volop gerechten die in iedere keuken voor elkaar te krijgen zijn, maar waarbij je niet hoeft in te leveren op smaak.

Voor wie gewoon lekker thuis in z’n eigen keuken kookt is het deze week dan extra makkelijk en lekker.

Lees meer »

Weekmenu #29

Weekmenu #29

Het blijft qua weer heerlijk, wat natuurlijk maakt dat het echt op en top zomer is. Voor mij betekent het ook dat ik op enig moment gewoon geen zin meer heb om de keuken in te gaan. Daarom ook dit weekmenu weer lekker veel lichte maaltijden.

Maak de pastasalade lekker ’s avonds, als het afgekoeld is, al klaar. Hij wordt er alleen maar lekkerder van. Natuurlijk doen we de BBQ nog een keer aan. Maar er is nog veel meer lekkers!

Lees meer »

Weekmenu #28

Weekmenu #28

Voor ons begint dit weekend de zomervakantie, maar voor het Zuiden is die afgelopen week al begonnen. Dat betekent minder gestress om ’s avonds op tijd te eten, want alles gaat in een wat trager tempo de komende weken. Heerlijk!

Qua eten doen we het deze week ook lekker relaxt. Dus lekker veel (kidsproof!) maaltijdsalades op het menu, die zó klaar zijn.

Lees meer »

Weekmenu #27

Weekmenu #27

Het gemak van een weekmenu, ook na al die jaren dat ik dit voor jullie verzorg, blijft ook voor ons thuis nog steeds een uitkomst als je niet iedere dag de supermarkt in wil lopen om te bedenken wat je gaat eten.

Vijf dagen gevarieerd eten, met het hele gezin waarbij je aan het eind van de week zo min mogelijk weggooit. Fijn voor je portemonnee, duurzaam, gemakkelijk maar vooral erg lekker. Er staat weer een vers weekmenu voor je klaar!

Lees meer »

La Place en de Efteling verbeteren hun kindermenu

La Place en de Efteling verbeteren hun kindermenu

Vandaag waren we te gast bij de feestelijke onthulling van het kindersmulmenu, dat vanaf nu in alle La Place vestigingen én in de Efteling verkrijgbaar is. In de Rotterdamse La Place werd het nieuwe kindermenu door Roodkapje zelf onthuld, omringd door heel veel enthousiaste kinderen.

Maar niet alleen het kindermenu werd gelanceerd, ook de speciale speelhoek – volledig in Efteling stijl – die vanaf nu in 13 La Place zaken te vinden zijn, werd officieel geopend.

Lees meer »

In de keuken met… Maureen Belderink

In de keuken met… Maureen Belderink

Ter gelegenheid van het verschijnen van Het Zoetboek van Delicious had ik het genoegen om de nieuwe hoofdredacteur van Delicious magazine, Maureen Belderink te interviewen. Over haar zoetvoorkeuren, maar ook over food dilemma’s, wat eet je nog wel en wat niet meer of minder.

Onder het genot van lunch in Amsterdam doken we figuurlijk dit keer de keuken in… Het werd een smakelijk gesprek!

Lees meer »