Menu Vind Restaurant
Weekmenu #17

Weekmenu #17

Ongecompliceerd, geen ingewikkelde recepten maar gewoon recht toe recht aan lekker voor doordeweeks én voor het hele gezin. Want meerdere maaltijden op één dag koken, daar doen we niet aan.

Deze week staan lekkere pasta’s, maaltijdsoepen en nog veel meer lekkers op het menu. Zelfs het boodschappenlijstje doen we erbij. Makkelijk toch?

Lees meer »

Weekmenu #16

Weekmenu #16

Hallo mooi weer, wat fijn dat je er bent! En mooi weer is wat ons betreft meteen ook weer een goede reden om onze Bastard BBQ pontificaler in de tuin te zetten en aan te steken. In dit weekmenu dus ook wat fijne BBQ tips.

Maar natuurlijk ook gewoon lekkere, snelle, doordeweekse – met het hele gezin aan tafel – gerechten. Komen ze!

Lees meer »

Weekmenu #15

Weekmenu #15

Als ik thuis een weekmenu samenstel probeer ik er zoveel mogelijk op te letten dat de boodschappen die ik, één keer per week, inkoop ook zoveel mogelijk worden opgemaakt. Het is zonde om aan het einde van de week alsnog geld en ingrediënten te verspillen.

In dit weekmenu lette ik daar ook weer extra op. Dus eind van de week maak je alle groente op met een goedgevulde boerenomelet. Maar we hebben nog meer lekkers. Kijk maar!

Lees meer »

Culiperslunch 2018 - Smulpaapjes favorieten

Culiperslunch 2018 - Smulpaapjes favorieten

Ieder jaar in april is er de Culiperslunch. Hét evenement voor iedereen die in de foodwereld werkt en in één keer op de hoogte wil zijn van nieuwe ontwikkelingen en producten. Ook dit jaar was ik er weer bij. Net als héél veel culi-collega's. Dus zet je twee stappen en dan zoen je weer iemand die je al veel te lang niet meer hebt gezien/gesproken en kan ik hierna weer volop leuke lunchdates plannen. Heel gezellig allemaal.

Maar er was dit jaar ook heel veel lekkers te proeven en heel veel nieuwe producten te ontdekken. Ik neem je mee langs mijn favorieten!

Lees meer »

Weekmenu #14

Weekmenu #14

Variatie en keuze genoeg voor ieders smaak, ook deze week weer in het Smulpaapje weekmenu. Een groentecurry, die mild genoeg is zodat iedereen kan mee eten. Lekkere pasta's, een fijne ovenschotel én een tip voor een lekker weekendontbijtje.

Heel benieuwd wat jouw favoriete gerecht is! En heb je verzoeknummers voor het weekmenu, laat het me dan weten. Vind ik leuk!

Lees meer »

Vegetarisch eten met kinderen

Vegetarisch eten met kinderen

Onlangs was het de Week zonder vlees, die ook op de school van onze dochter werd besproken. Vegetarisch eten doen wij eigenlijk best regelmatig. Niet bewust eigenlijk, maar vooral omdat ik vaak kook met groente als uitgangspunt.

Toch besloot onze dochter (bijna 8) dat ze vanaf nu alleen nog maar vegetarisch wil eten. Ehrm. Oké. Tuurlijk. Wie zijn wij om haar daar niet in te ondersteunen. Dus ging ik, samen met haar, aan de slag om te kijken hoe we dat praktisch zouden invullen.

Lees meer »

In de keuken met… Janny van der Heijden

In de keuken met… Janny van der Heijden

Sommige mensen behoeven maar weinig introductie en Janny van der Heijden is een van die mensen. Want zeg je Heel Holland Bakt, dan zeg je Janny. En zeg je jarenlange culinaire ervaring, dan zeg je óók Janny.

Maar wat is haar grootste keukenblunder? Met welk gebakje mag je haar vergelijken? En wat kookt ze thuis? Je komt erachter in deze nieuwe In de keuken met…

Lees meer »

Weekmenu #13

Weekmenu #13

Ja hallo fijn voorjaar. Dagen weer wat langer. De eerste voorjaarsgroente ligt alweer in de winkel. Er komt een lekker lang Paasweekend aan (volop inspiratie daarvoor vind je ook hier) dus alle reden om lekker te koken komende week.

Dit weekmenu dus volop makkelijke, lichte en fijne voorjaarsgerechten. Welke ga jij al eerste maken?

Lees meer »

Waarom je in 2019 naar de Museumnacht voor kids in Den Haag wil

Waarom je in 2019 naar de Museumnacht voor kids in Den Haag wil

Want laat ik met het goede nieuws beginnen. Na deze tweede editie is nu al bekend dat in 2019 er weer een Museumnacht voor kinderen komt in Den Haag. Dat deze editie al snel was uitverkocht zal daar zeker aan bij hebben gedragen.

Wij waren dan ook erg blij dat we er op uitnodiging naar toe mochten. Want niets leuker dan een uitje te testen met onze dochter. Maar er was ook een kritiekpuntje…

Lees meer »

Paasinspiratie 2018

Paasinspiratie 2018

Is Pasen het nieuwe Kerst? Geen idee. Maar het is wel duidelijk dat ook Pasen steeds meer draait om gezellig samen, family time en vaak wordt gecombineerd met wat lekkers op tafel. Voor ons is Pasen vooral een moment om lekker de ontbijt/brunchtafel te dekken en te genieten van een uitgebreid ontbijt.

En in dat kader maakte ik dit jaar, mede op jullie verzoek, lekker wat nieuwe recepten die je tijdens de Paasdagen kunt serveren. Ook de rest van het jaar lekker natuurlijk 😉

Lees meer »