Menu Vind Restaurant
* woensdag 1 maart 2017 *

Win een gesigneerd exemplaar van Wat eten we vandaag? - GESLOTEN

Susan Aretz – Winacties

5jaarsmulpaapje

Het is bijna niet mogelijk om 5 jaar Smulpaapje te vieren zonder stil te staan bij mijn eigen boek. Het is zonder twijfel een van de (vele) mijlpalen van de afgelopen 5 jaar. Nog steeds krijg ik wekelijks reacties van ouders die uit het boek koken en kinderen die heerlijk mee eten.

Omdat ik nog steeds super trots ben op het boek vind ik het dan ook wel een prima moment, nu tijdens zo’n feestje, om weer eens een gesigneerd exemplaar cadeau te geven!

`Wat eten we vandaag?

Voor wie het boek nog niet kent; Wat eten we vandaag is een gezinskookboek waarmee je niet alleen recepten krijgt voor lekkere, makkelijk en snel aan tafel gerechten voor het hele gezin. Maar ik voorzie je ook nog eens van alle gemak met weekmenu’s én bijbehorende boodschappenlijstje. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Zo doe je mee!

Laat mij, onder dit artikel, weten wat jou absoluut favoriete recept op Smulpaapje is en waarom? Wil je het boek voor iemand anders dan jezelf winnen, laat me dan ook even weten voor wie je het boek wilt winnen.

Gebruik voor je reactie een geldig emailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. (over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd). Je reactie wordt pas zichtbaar na moderatie, dus niet ongerust zijn als je 'm niet meteen op de site ziet. En je hoeft 'm dus maar één keer in te sturen.

Sharing is caring

Natuurlijk vind ik het heel leuk als je dit bericht wilt delen, via Instagram, Twitter en/of Facebook. Gebruik dan de hashtag #5jaarSmulpaapje En onze Facebookpagina vond je al leuk, toch? ;-)

Je hebt tot en met woensdag 8 maart 23.59u aanstaande de tijd om mee te doen. De winnaar maak ik donderdag 9 maart aanstaande via Facebook bekend en krijgt van mij persoonlijk bericht. Check voor de zekerheid je spamfilter na sluiting van de winactie (daar willen dergelijke mails nog wel eens in belanden)

5 jaar Smulpaapje

Niet gewonnen? Geen ramp, er komen nog heel veel meer toffe winacties de komende tijd. Dus houd Smulpaapje goed in de gaten.

 

16 reacties

Reactie van Esther

Wij eten regelmatig het recept romige pasta met gerookte kip en pancetta. Ons gezin bestaat uit 5 personen, maar wij als wij pasta eten gaat er tegenwoordig ook een bord naar onze oudere buurvrouw. Zij geniet ook heerlijk van jouw pasta recepten. ' http://www.smulpaapje.nl/blog/romige-pasta-met-gerookte-kip-en-pancetta/'

Reactie van Corine Smitt

Gefeliciteerd met het jubileum! Mijn favoriet? De spruitjes met knoflook, oregano en pancetta. Omdat ik hierdoor voor het eerst sinds ik uit huis ben (ruim 15 jaar) zelf spruitjes ben gaan klaarmaken en er nog van geniet ook. Mijn drie jarige dochter geniet wel van het schoonmaken, maar kijkt enorm smerig zodra ze ze in haar mond heeft. Maar doet steeds opnieuw enorm haar best πŸ˜‰

Reactie van Jela Sanders

Het favoriete recept hier thuis is de lauwwarme kipsalade met groentenoodles en de lekkerste zelfgemaakte satesaus. Zo kan ik mijn Spiralizer ten volste benutten, eten we veel groenten en de marinade en saus zijn verrukkelijk.

Reactie van Esther

Sinds je het recept voor appelpliebollen gepubliceerd hebt staan ze met oud en nieuw , maar ook nu met carnaval op het memu. Groot en klein zijn er gek op ( die kaneelsuiker is geniaal) en ik word iedere keer dat ik ze maak minstens 1 keer naar het recept gevraagd!

Reactie van Natalie

De blue Berry cheese cake. Eeuwig dankbaar voor dat recept. Maakte indruk op verjaardag van mijn vader en vriendlief die normaal cheese cake mwah vind (snap jij t???) was om!

Reactie van John

Mijn favoriete recepten zijn je lunchbox inspiraties. Mijn dochter is er dol op en ik zou haar ook graag met de andere maaltijden vaker en meer willen verrassen.

Reactie van Rosa Scholtens

Ahhhh 😳 ik ken smulpaapje helemaal niet! En dat terwijl mijn oudste al 9 is! Wordt dus hoog tijd dat ik kennis maak met smulpaapje. En hoe kan dat beter dan met het boek "Wat eten we vandaag?" πŸ˜‹. Hij zou erg welkom zijn!

Reactie van Leanne

Bijna iedere week maak ik de ovenaardappeltjes op jouw manier klaar. Lekkerder kan niet.... We hebben ze trouwens vandaag weer op.

Sinds 5 maanden eet er hier een pleegkindje mee aan tafel. Daarom is het boek welkom!

Reactie van Linda Raaijmakers

Onze tweeling Lucas & Eva (3) zijn vooral dol op de Pompoen & zoete aardappelsoep met gember. Vooral als het koud en guur weer is. Maar ook als het mooi weer is trouwens haha.

Reactie van Mirian

Wij proberen regelmatig recepten uit van Smulpaapje! Alleen zijn de smaken en meningen verdeeld over wat nu Γ©cht lekker is. Dus is het de comfortfood in de vorm van de Dahlsoep? 2 stemmen, de spruitjesstamppot met appel en honing? 2 stemmen. De courgette polpetta 1 stem, 1 stem ok dan πŸ˜‰. Maar de fruit crumble is bij iedereen een dikke duim. Dus denk dat ik die maar noem 😍

Reactie van Claudette

Wij hebben 2 favorieten, gezonde spaghetti carbonera en de kaneel broodrolletjes! Beiden favo bij het hele gezin en wordt vaak om gevraagd. Nu moeten we ons ook eens aan de spruitjes gaan wagen..;)

Reactie van Charlotte

De Vegetarische burger met pompoen en kikkererwten is een grote hit in Casa Charlotte!! Er zitten lekker veel groentes in en hij lijkt tegelijkertijd op fastfood door zijn vorm :) De protesten van "ik lust geen bonen", blijven uit & het is in stilte genieten :D Ik heb hem al vaak gdmaakt, ook met wortel ipv pompoen & telkens weer is het een groot succes!!

Reactie van Saskia

Tja best lastig om 1 favo te noemen wij vinden zoveel lekker! Maar eentje die wij veel maken is spruitjes met rijst.. ik vond lange tijd spruitjes niet lekker.. maar partner en kind lusten ze wel.. dilemma. Dus gezocht naar een recept wat zorgt dat ik spruitjes lekker vind. En dat is bij dit recept gebeurd. Ook de kennismaking met kippendij is bevallen, veel lekkerder dan kipfilet, wij gebruiken niet anders meer. Je raad het al spruitjes met rijst staat regelmatig in ons weekmenu!

Reactie van Erwin

Een kennis van ons geeft barbecue workshops en maakt regelmatig voor ons roasted pulled pork. Wij maken het dan zelf af met de appelmosredsaus en coleslaw. Het is een heerlijk gerecht wat voor ons niet zoveel tijd in beslag neemt.

Reactie van Francien van de Steeg

Favoriet is de risotto met spruitjes en gorgonzola. (Uit Wat eten we vandaag) Ik heb door dit kookboek mijn plezier in koken wee terug gekregen!

Reactie van Debby den Dekker

De overheerlijke hartige wafels. Leuk om te maken. Heerlijk om te smullen en eenvoudig om in te vriezen. Iedereen hier vind ze heerlijk, meestal is er wel 1 iemand die mwah zegt. Mmm, de worstjes zijn alweer gekocht. Twijfel om ze een keer in muffin vorm te doen, want als wafel zijn ze hemels.

Reactie formulier