Menu Vind Restaurant
* donderdag 9 februari 2017 *

Tandoori kipcurry

Susan Aretz – Recepten

bonendinerfastfood

Als je een lekkere currypasta gebruikt heb je echt in no time een curry op tafel staan, die je verder volledig naar je eigen hand kunt zetten. Wil je ‘m pittig, gebruik dan flink wat curry pasta. Iets milder, dan rustig aan ermee en lekker wat kokosmelk.

Wij maakten ‘m met lekker veel groente en peulvruchten, maar je kunt er natuurlijk altijd nog extra rijst bij serveren.

Tandooricurry Smulpaapje

Voor 4 personen

400g wokgroente, naar keuze
200g peultjes
200g linzen
400g kikkererwten (1 blik), uitlekt
300g gare Tandoori kip (AH)
2-3el Tandoori curry pasta (Patak)
400ml kokosmelk

Om te serveren: Naanbrood en mango chutney

Snelle kipcurry met veel groente

Verhit een grote wok met een eetlepel zonnebloem olie en wok hier de roerbakgroente en peultjes 4 minuten in aan. Dan de linzen en kikkererwten erbij en even mee warmen. In een hete koekenpan bak je 1 minuut de currypasta aan. Dan gaat de kokosmelk erbij en meng je alles goed door elkaar. Giet dit bij de beetgare groente en voeg de kip toe. Zorg dat alles door en door warm is voor je het serveert.

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier