Menu Vind Restaurant
* dinsdag 3 juni 2014 *

Smulpaapje kookt! - Tosti geitenkaas met aardbeien

Susan Aretz – Recepten

aardbeienkaaslunch

Soms zijn de simpelste dingen zó lekker. Deze combi van hartig met zoet is een zomerse variant op de bekende ham/kaastosti. Zorg voor de zoetste aardbeien en kies een lekker pittige, zachte geitenkaas.

Welk brood je gebruikt is aan jou, je zou zelfs een croissant kunnen gebruiken die over is gebleven van het ontbijt.

Voor 1 tosti geitenkaas&aardbei

Twee boterhammen
Dunne plakjes zachte geitenkaas
Bieslook, fijngesneden
Aardbeien, zonder kroontje in plakken gesneden

Eenvoud smaakt heerlijk

Beleg de boterhammen met de geitenkaas en strooi daar de bieslook over heen. Dit geeft lekker wat pit en contrast op het zoete van de aardbei en het hartige van de geitenkaas. Daar boven op de plakjes aardbei. Snijd de aardbei niet té dun, dan proef je het straks beter.

Tosti-ijzer voorverwarmen en de boterham erin leggen. Niet té lang erin doen, zoals je met een normale tosti doet. Je wilt wel dat de kaas iets smelt, maar de aardbeien moeten geen moes worden. Warm serveren.

Dit recept verscheen ook in de Nieuwsbrief van Red een Kaas

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier