Menu Vind Restaurant
* vrijdag 24 juli 2015 *

Smulpaapje kookt! - Nacho's met pulled pork

Susan Aretz – Recepten

bbqborrelhapjeoudennieuwsnacks

Niet alleen ben ik dol op de producten van Foodelicious, dat is al lang geen geheim meer. Maar ze hebben ook nog eens héle goeie suggesties voor wat je ermee kunt maken.

En als je dan met een snack recept komt waarin restjes pulled pork worden opgemaakt dan maak je me helemaal blij. Te lekker om niet te delen!

Voor één grote schaal

1 zak naturel nacho chips
restjes pulled pork (het recept vind je hier) - eventueel zou je ook restjes gebraden kip kunnen gebruiken
KC Pitmaster barbecuesaus (Foodelicious)
1 zakje geraspte kaas (jong belegen)

Optioneel: mais, zure room en guacamole

Oven voorverwarmen op 200C

Borrelhapje uit de oven

Makkelijker dan dit wordt het niet. Doe de nacho’s op een grote schaal en de restjes pulled pork verspreid je erover heen. Daar gaat, naar smaak, wat van de barbecuesaus overheen. Wil je mais toevoegen, dan strooi je die er over. Tot slot een goede laag geraspte kaas. Zet dit alles 5 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas is gesmolten.

Lekkere trek

Serveer de nacho’s met wat extra zure room en (zelfgemaakte) gaucemole en je hebt een fantastisch borrelhapje of snack voor de lekkere trek

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier