Menu Vind Restaurant
* vrijdag 5 december 2014 *

Smulpaapje kerstmenu - Griekse yoghurt met cranberry appel compote

Susan Aretz – Kerstmenu 2014

dessertkerstkerst2014toetje

De kerstdagen zijn vaak al heftig genoeg met wat we allemaal eten, dus hebben we in het kerstmenu ook een lekker licht dessert opgenomen. De eenvoud maakt dit nagerecht zo lekker.

En dat het lekker snel klaar is is helemaal mooi meegenomen.

Voor 4 personen

1L (griekse) yoghurt
Sinaasappelsap (van 1 sinaasappel)
1 el (Tijm) Honing
Je favoriete cruesli (wij gebruikten Dorset)
Cranberry appel compote (zie recept hier)

Zo maak je het klaar

Mix met een mixer de griekse yoghurt, honing en het sap, zodat alles goed is opgenomen. Neem vier mooie glazen en doe onderin een laagje yoghurt. Daarover heen een goede schep compote en wat van je favoriete cruesli. Je zou eventueel ook wat fijngehakte noten kunnen doen in plaats van cruesli. Als laatste weer een laag  yoghurt en als garnering.

Serveer meteen zodat de cruesli lekker knapperig blijft!

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier