Menu Vind Restaurant
* dinsdag 9 december 2014 *

Smulpaapje kerstmenu - Borrelhapjes

Susan Aretz – Kerstmenu 2014

borrelhapjekerstkerst2014oudennieuwsnacks

Borrelen tijdens de kerstdagen is toch wel op en top feestelijk met een paar fijne hapjes voor erbij.

Wij maakten een aantal hele simpele, maar oh zo lekkere borrelhapjes voor je. We zetten ze voor je op een rijtje!

Stilton & druiven

Ongeacht of je Stilton gebruikt in de Pastinaaksoep, je wilt met de feestdagen een stukje in huis hebben zodat je dit borrelhapje kunt maken. Want het zoete van de druif in combinatie met de uitgesproken smaak van Stilton is echt niet te versmaden.

Snijd een stukje Stilton in kleine blokjes en prik samen met een druif op een cocktailprikker. Serveer, op kamertemperatuur, op een mooie schaal bij de (kerst)borrel.

Geitenkaasrolletjes

Deze geitenkaasrolletjes combineren het scherpe van de geitenkaas, met het zoete van de cranberry en het knapperige van de pistachenootjes. Heerlijk op een toastje!

Snijd wat gedroogde cranberries en pistachenootjes fijn. Daarin rol je het geitenkaasrolletje, tot het aan alle kanten bedekt is. Serveer met toastjes op kamertemperatuur.

Brie & compote

Heb je wat over van de cranberry compote. Serveer die dan eens op een stukje brie dat je op een toastje legt. Garneer met wat munt. Super feestelijk. Super lekker!

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier