Menu Vind Restaurant
* donderdag 21 april 2016 *

Ontbijtsmoothie met pindakaas en havermout

Susan Aretz – Recepten

bananenhavermout

Soms zie je bij collega foodbloggers een recept voorbij komen waar je acuut het water van in de mond loopt. Bij de smoothie met pindakaas van Deedylicious gebeurde dat.

De ingrediënten voor haar recept had ik, met uitzondering van de pindakaas, niet in huis. Maar gelukkig werd de smoothie in deze combi ook geweldig!

Voor 2 glazen

500ml amandelmelk (ik gebruikte die van RudeHealth)
2 rijpe bananen
1el pindakaas (of meer als je meer pindasmaak wilt)
½ tl vanille extract
10el havermoutvlokken

Snelle smoothie met havermout

Alle ingrediënten gaan in een blender (of gebruik een maatbeker met staafmixer). Blenden tot alles lekker glad en schuimig is. Serveer zo koud mogelijk, dus nog even in de koelkast wegzetten (of ’s avonds al maken) is echt een aanrader!

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier