Menu Vind Restaurant
* dinsdag 22 maart 2016 *

Makreelpaté

Susan Aretz – Recepten

borrelhapjeoudennieuwpasenvis

Vette vis is goed voor je. En laat het nou net de basis zijn van deze vissalade, die je in een handomdraai op tafel zet. Eet 'm bij de borrel, of als salade tijdens de lunch.

Heerlijk én goed voor je. Perfect!

Voor één bakje

½ makreel, zonder vel en graatjes
2-3 el naturel roomkaas (Philadelphia)
paar druppeltjes citroen
versgemalen zwarte peper

Makreelpaté

In een keukenmachine (of met een staafmixer) meng je de makreel met de roomkaas, tot een glad geheel. Wil je wat meer structuur, dan niet te glad pureren. Dit breng je op smaak met citroen en goed wat peper. Serveer met toastjes als borrelhapje. Maar ook super lekker op een broodje, bagel of stukje stokbrood als lunch!

 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier