Menu Vind Restaurant
* donderdag 28 juli 2016 *

Havermoutbites met sinaasappel

Susan Aretz – Recepten

bakkenhavermoutsnacks

Super makkelijke en gezonde havermoutkoekjes, die je eigenlijk in één hap kunt opeten. Snel klaar, kort in de oven dus instant resultaat.

Wel op de dag van bakken meteen opeten, want daarna verliezen ze snel hun ‘bite’

Voor ongeveer 6 stuks

75g havermoutvlokken
1 rijpe banaan
40ml sinaasappelsap (vers geperst)
½tl kaneel

Verder nodig: staafmixer, bakplaat met bakpapeier, oven voorverwarmen op 200C (hetelucht)

Havermoutbites

Mix de banaan met het sinaasappelsap met een staafmixer en doe dit in de kom bij de havermoutvlokken en kaneel. Goed mengen. Met je handen haal je nu kleine beetjes eruit en leg die, als een koekje, op de bakplaat.

Bak 10-15minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin kleuren. Even laten afkoelen maar dan lekker meteen opeten!

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier