Menu Vind Restaurant
* zaterdag 16 januari 2016 *

Havermout met amandel & kokos

Susan Aretz – Recepten

havermoutontbijt

's Avonds bedenken wat je de ochtends gaat eten is veelal de sleutel tot gevarieerder ontbijtje. Dit is er zo een waarbij je de helft alvast voorbereid voor je naar bed gaat en dan morgen snel kunt afmaken.

Ook onze dochter bleek het lekker te vinden, want het bakje van d’r papa heeft hem helaas nooit bereikt ;-)

Voor één persoon

50g havermout
100ml amandel/kokosmelk (Alpro)
3 dadels, fijngesneden
½ tl amandelextract
½ banaan
pecannoten, grof gehakt (naar smaak)
1el Griekse yoghurt
½ el kokossnippers

Overnight oats met amandel

Meng de havermout met de melk, zorg dat die niet onderstaat maar dat er net genoeg inzit. Ongeveer 100ml is genoeg. Meng er de dadels en amandelextract door en zet afgedekt weg in de koelkast.

Schep ’s ochtends goed om, lepel yoghurt erop en garneer met plakjes banaan, noten en kokossnipper. Zo snel heb je nog nooit aan je ontbijt gezeten!

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier