Menu Vind Restaurant
* dinsdag 22 maart 2016 *

Brie uit de oven (borrelhapje)

Susan Aretz – Recepten

borrelhapjeoudennieuwpasen

Soms is eenvoud zó lekker. Zoals bij dit borrelhapje met brie uit de oven. Met alledaagse ingrediënten zet je op elk feestelijk moment in een handomdraai iets lekkers op tafel.

Maak een grotere versie en je hebt een elegant voorafje dat bij iedereen in de smaak valt!


Voor 4 hapjes (eenvoudig te verdubbelen)

1 plakje bladerdeeg, in kwarten
stukje roombrie, in plakjes
1tl honing of Golden Syrup
4 pistachenootjes

Oven voorverwarmen op 200C - bakplaat met bakpapier

Borrelhapje met brie

Snijd een dun randje in het bladerdeeg, zonder het helemaal door te snijden. Leg in het binnenste deel een plakje brie. Zorg dat het precies past. Druppel daarop wat honing en garneer met (ongebakken) pistachenootjes.

Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven. Verdubbel het recept, al naar gelang de hoeveelheid hapjes die je wilt maken.

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier