Menu Vind Restaurant
* vrijdag 5 augustus 2016 *

Aardappelschotel met broccoli en kip

Susan Aretz – Recepten

aardappelbroccolidinereenpansmaaltijdkip

Deze aardappelschotel zit lekker vol groente en kip in een romige saus, maar wel met net een beetje pit door de mosterd die je er in gebruikt.

Kortom, een goed vullende aardappelschotel die het op ieder moment van het jaar goed doet!

Voor 4 personen

400g kippendijen, in blokjes
300g broccoli, fijngesneden
1el olie
2 tenen knoflook, fijngehakt
4el slagroom
1-2tl grove mosterd
zout en peper, naar smaak
800g voorgekookte krieltjes
handje geraspte kaas, naar keuze

Snelle aardappelschotel

Verwarm een hapjespan met de olie. Bak hier de kipblokjes op hoog vuur in 3-5 minuten goudbruin in aan. Broccoli erbij en 2 minuten meebakken. Tot slot de knoflook toevoegen en nog een minuutje meebakken. Slagroom en mosterd erbij en goed mengen en warm laten worden. Tot slot op smaak brengen met zout en peper.

Goudbruine aardappeltjes met romige broccoli en kip

Tegelijkertijd met het bakken van de kip en broccoli heb je een koekenpan op hoog vuur heet laten worden en bak je hierin, in een lekkere scheut olie, de aardappeltjes goudbruin aan. Zijn ze klaar, dan mogen ze bij de kip en broccoli en kun je aan tafel!

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier